in ,

WTFWTF

Non trekt zoenende meisjes uit elkaar tijdens opname in Napels

Beeld: YouTube @Cinecornflix

Serena de Ferrari en Kyshan Wilson sloten hun lippen tijdens het filmen van de Italiaanse show Mare Fuori. Een non die volledig gekleed was in wit ging haastig naar hun toe en probeerde de vrouwen van elkaar te scheiden. En ze beschuldigde de actrices van “duivelskunsten”.

De verbaasde non

Ferrari en Wilson, beiden duidelijk geschokt, probeerden de situatie weg te lachen terwijl de non hen uitfoeterde. “Ze zei: ‘Wat ben je aan het doen? Het is de duivel’. De video gemaakt door de visagiste, is duidelijk viraal gegaan. “De non vertrok na verzoek van de exploitanten, en zowel de meisjes als de aanwezigen lachten, ook al valt er weinig te lachen.” De beelden zijn ook gedeeld op Reddit, waardoor veel gebruikers van sociale media hun woede hebben geuit.

Onder de clip schreef een persoon: “Helemaal niet cool,” terwijl een ander toevoegde: “Absoluut afschuwelijk.” “Stel je voor dat je twee mensen ziet zoenen en boos wordt?” schreef een derde persoon, terwijl een vierde eraan toevoegde: “Ik zou haar handen van me af hebben geslagen.” Een vijfde van de aanwezigen wees op de hoge leeftijd van de non en voegde eraan toe: “Stel je voor dat er een tijd komt dat die generatie er niet meer zal zijn.”

Een open omgeving

Hoewel sommige katholieken vinden dat paus Franciscus de afgelopen jaren een meer open omgeving voor de kerk heeft gecreëerd. Zei hij in 2013 beroemd “wie ben ik om over homo’s te oordelen?” De kerk oordeelde vorig jaar nog steeds dat zij niet de “macht” heeft om verbintenissen tussen mensen van hetzelfde geslacht in te zegenen. De Congregatie voor de Geloofsleer (CDF) zei dat het “onmogelijk” is voor God om “de zonde te zegenen”. Ze merkte op dat het huwelijk tussen man en vrouw een sacrament is en soortgelijke zegeningen kunnen niet worden uitgebreid naar paren van hetzelfde geslacht. “Maar heeft de Kerk de bevoegdheid om de zegen te geven aan verbintenissen van personen van hetzelfde geslacht?”.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube

Vrouw stuurt andere moeder de lucht in als ze vecht voor goud op sportdag

Chauffeur die ontvoerd was: “Ik ben gekozen om aliens te introduceren aan de mensheid”