in

48-jarige moeder heeft een relatie met een man die 23 jaar jonger is!

48-jarige moeder heeft een relatie met een man die 23 jaar jonger is!
Beeld: TikTok @alex.michael3

Een 48-jarige moeder is een relatie aangegaan met een man die 23 jaar jonger is dan zij. Dit houdt in dat de moeder, de moeder kon zijn van haar geliefde. Maar ja, wat wordt er in de meeste gevallen aangegeven: Leeftijd is maar een nummer. Als twee mensen elkaar de liefde kunnen geven die ze verdienen, dan is er inderdaad niets aan de hand.

Moeder heeft relatie met man die 23 jaar jonger is

De 48-jarige moeder heet Rachel en is naar eigen zeggen in de zevende hemel met haar vriend die 25 jaar oud is. Volgens Rachel was ze een alleenstaande moeder die niet van plan was om in een relatie te stappen. Maar toen ze haar 23 jaar jongere vriend had ontmoet, veranderde ze van inzichten. Rachel en Alex zijn inmiddels 2 jaar lang een koppel en samen hebben ze, ondanks het leeftijdsverschil, toch iets moois van weten te maken. Volgens de moeder is haar type relatie alleen weggelegd voor sterke persoonlijkheden. De moeder is van mening dat je vooral zeker moet zijn wat je wil hebben. De meeste mensen uit haar omgeving hebben geen moeite mee dat ze in een relatie zit met een man die 23 jaar jonger is dan haar.

@alex.michael13 Cancun trip was a success. Last video was taken down oddly. PS5 secured tho. #cougartok #cougarsoftiktok #cougartown #fypシ ♬ Sexy Bitch (feat. Akon) – David Guetta

Niet iedereen even blij

Hoewel het overgrootste deel van de mensen hun relatie goedkeuren, zijn er ook enkele mensen die neerkijken op de situatie. Maar de moeder heeft geen enkele moeite met wat mensen daarbuiten vinden van haar relatie. Het enige waaraan ze vasthoudt, is dat ze gelukkig is met haar vriend. Rachel en Alex doen leuke dingen met elkaar zoals het reizen naar een leuke bestemming. Maar Alex wordt door Rachel ook als een zoon verwend. Zo heeft Rachel een PlayStation 5 voor Alex gekocht.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @alex.michael3

Vrouw laat waterfles in sportschool vallen en krijgt hiervoor een boete van € 1123.46 en een levenslange schorsing!

Vrouw laat waterfles in sportschool vallen en krijgt hiervoor een boete van € 1123.46 en een levenslange schorsing!

Man confronteert bruidegom midden in huwelijksvoltrekking: 'Je zou met mijn dochter trouwen over een paar dagen!'

Man confronteert bruidegom midden in huwelijksvoltrekking: ‘Je zou met mijn dochter trouwen over een paar dagen!’