in

Vrouw komt verkleed naar concert omdat ze ziek heeft gemeld voor haar werk

concert

Een Taylor Swift-fan heeft een echt iconisch live-interview gegeven, waarbij ze het gesprek voerde onder een pluizige deken om haar identiteit te verbergen. Waarom, vraag je je misschien af? Omdat ze vrij was van haar werk om wat merch te kopen, natuurlijk.

Ziek gemeld voor het werk

Duizenden mensen kampeerden in het centrum van Cincinnati, Ohio, voor de grote opening van de Taylor Swift merchandise truck, die drie dagen lang geparkeerd zou staan voor fans om onder andere hoodies van 75 dollar en tanktops van 40 dollar te bemachtigen. Een journalist van Cincinnati.com zei dat ze 10 uur in de rij stonden te wachten en interviewde iemand anders die zei dat het net haar ‘Super Bowl’ was. WKRC-TV Local 12 was er ook om met de mensen in de rij te praten, met Annie Brown die live verslag uitbracht. “Er zijn hier twee Swifties die anoniem zullen blijven, die zich ziek hebben gemeld op het werk,” zei ze.

“Ze zijn hierheen gereisd vanuit Louisville, dus ze hebben een behoorlijke rit achter de rug. Ze zijn hier al sinds ongeveer 2.45 uur in de ochtend.” Achter haar stonden twee mensen met dekens over hun hoofd, één met een zonnebril eroverheen. De verslaggever wendde zich tot een van hen en vroeg: “Kun je me vertellen wat Taylor Swift voor je betekent – ze moet veel voor je betekenen, want je bent hier en je hebt je ziek gemeld.” Ze antwoordde: “Dat is heel erg waar. Ik noemde de middelste naam van mijn dochter bijna Taylor, dus…”

Hilarisch

De fan zei dat ze hoopte de ‘grey quarter zip’ top uit de merch truck te kunnen halen en dat ze kaartjes had voor een van de shows dit weekend. Op de vraag waar ze het meest naar uitkeek, zei ze: “Ik neem een 11-jarig meisje mee – het is haar eerste keer. Ik ben naar de show in Nashville geweest, dus het is meer voor haar.” De verslaggeefster zei dat ze haar vingers zou kruisen dat het werk van de fan er niet achter zou komen en voegde eraan toe: “Je geheim is veilig bij mij! Ik denk dat het bij iedereen hier ook veilig is.”

Veel gebruikers van sociale media vonden de hele uitwisseling hilarisch toen het station deze op Twitter plaatste: “Hou het raar, Louisville.” Iemand anders zei: “LMFAOOOOOO. Ik weet gewoon dat ze op een dag diezelfde grijze ritssluiting naar haar werk zal dragen en het aan zichzelf zal vertellen.” Een derde voegde eraan toe: “Het meest hilarische dat ik ooit op het nieuws heb gezien!”

Bron: Ladbible

mysterieuze

Vrouw ‘neemt de kans om te flirten’ met mysterieuze man in vliegtuig

iphone

Duiker vindt iPhone in oceaan die op wonderbaarlijke wijze nog steeds werkt en geeft hem terug aan de eigenaar