in

Vader geschokt door ‘walgelijk’ cadeau dat zijn zesjarige dochter maakte voor Vaderdag

vaderdag
Beeld: 9News

Een vader had er geen woorden voor toen hij zag wat zijn zesjarige dochter voor hem had gemaakt voor Vaderdag.

Walgelijke cadeau voor Vaderdag

Het kan soms lastig zijn om te weten wat je voor papa moet kopen voor het jaarlijkse evenement. Of het nu gaat om een Best Dad Ever-mok, golfclubhoesjes, een ingelijste familiefoto of een schattig kunstwerkje dat je zelf hebt gemaakt, deze cadeaus zijn echt een hit or miss. Een vader in Australië zegt echter dat zijn kind hem liet walgen van wat ze op school voor hem had gemaakt. Het was een bedrukte dobbelsteen met aan elke kant een aantal boodschappen om vaders op te vrolijken als ze zich niet zo lekker voelen. Op de ene kant stond een afbeelding van een kikker met de tekst ‘voor de momenten dat je er naartoe moet springen’. Een andere heeft een banaan met de tekst ‘voor de dagen dat je door de bocht bent gegaan’.

Ze lijken allemaal best schattig… totdat je bij één kant van de dobbelstenen komt. Die had een afbeelding van een kogel en een inscriptie die zei: “Neem als al het andere faalt.” Het is een nogal hectische boodschap om tegen je vader te zeggen en Trent Howard kon zijn ogen niet geloven. Hij vertelde 9News: “Om dit te maken en te verspreiden, walgelijk. Als je er genoeg van hebt, schiet jezelf dan neer’, hoe zou dat anders geïnterpreteerd kunnen worden. “Ik heb een raar gevoel voor humor, [maar] dat is voor niemand een deel van het gevoel voor humor.” 9News zegt dat de school die de Vaderdagactiviteit organiseerde zich heeft verontschuldigd voor de belediging.

Grappig

Trent’s vrouw voegde eraan toe dat de oefening ‘grappig bedoeld’ was, maar het lijkt erop dat het doel massaal is gemist. “Ze wilden grappig zijn, dat was mijn interpretatie van wat de leraar tegen me had gezegd,” legde ze uit aan het persbureau. “Het was niet grappig. Het is echt niet gepast voor kinderen om dat soort onderwerpen op een grappige manier te krijgen zonder enige ondersteuning eromheen.”

Het ministerie van Onderwijs zei dat het cadeau niet duidelijk ‘doordacht’ was en ‘een ernstig gebrek aan beoordelingsvermogen’ vertoonde. Trent zei: “We hebben overal verandering nodig. In deze maatschappij. “Zelfmoord komt in onze families voor. Het is niet cool. Het moet stoppen.”

Bron: Ladbible

vliegtuig

Man wekt verontwaardiging nadat hij zichzelf filmt, terwijl hij naar de voorkant van het vliegtuig sprint zodra het landt

bankrekening

Tiener werd per ongeluk multimiljonair na het vinden van 8,9 miljoen euro op zijn bankrekening