in ,

Influencer maakt harde val tijdens rondleiding

Influencer maakt harde val tijdens rondleiding
Beeld: Instagram account @failsalad

Een influencer die haar kijkers deelgenoot wilde maken van haar prachtige ruimte, heeft geen mooie ervaring eraan overgehouden. Tijdens de rondleiding heeft er zich namelijk iets minder voorgedaan: ze kwam hard ten val.

Rondleiding influencer

De rondleiding begon allemaal goed en de influencer liet haar prachtige ruimte duidelijk zien. Wie naar de video kijkt zal inderdaad opmerken dat het gaat om indrukwekkende beelden. Ze lijkt zelf te genieten van de rondleiding en daarnaast lijkt niets mis te kunnen gaan. Maar precies op dit punt hebben de meeste kijkers zich lelijk vergist. De laatste beelden van de rondleiding laten namelijk iets zien waarop de vrouw nóg de kijkers gerekend had.

Harde val

Het begint allemaal wanneer de influencer zich klaar maakt om te gaan zwemmen. De badjas die ze aan heeft doet ze af en ze loopt richting een trap die naar het water leidt. Het zijn allemaal mooie scenes die de kijkers te zien krijgen. Dat blijft ongewijzigd tot op het moment dat het ‘noodlot’ toeslaat. Richting het water komt ze hard te vallen. Het blijft natuurlijk de vraag hoe het komt dat de influencer is komen te vallen.

Onvoorzichtigheid of niet?

Op de video is te zien dat de influencer stapvoets loopt. Aan onvoorzichtigheid kan het dus niet liggen dat ze is komen te vallen. Maar het lijkt veel erop dat het antwoord gezocht kan worden in de richting van de trappen. De trappen lijken glibberig en dit lijkt de voornaamste reden voor de val. Gelukkig lijkt de val enigszins wel mee te vallen, maar het blijft een situatie die ze graag zou willen vermijden.

Bron: zita.be

Beeld: Instagram account @failsalad

Vriend die vreemdgaat ontmaskerd in krantenadvertentie

Hippe oma in hotpants schaamt zich niet voor haar lichaam: reageert op trollen die haar 'beschamend' noemen

Hippe oma in hotpants schaamt zich niet voor haar lichaam: reageert op trollen die haar ‘beschamend’ noemen