in

Vrouw verwijderd uit dierenpark na stomende liefdesaffaire met chimpansee

De meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat een band met een vriendelijk dier relatief gemakkelijk is. Dieren zijn meestal zo onschuldig en nieuwsgierig dat het bijna onmogelijk is om ze niet aardig te vinden. Maar romantisch betrokken raken bij een dier is… problematisch, om het zacht uit te drukken. Het maakt niet uit of het dier een huisdier is, van een berg komt, of in een dierentuin leeft. Maar dat laatste is precies wat Adie Timmermans overkwam. Zij werd verliefd op de chimpansee Chita, uit de dierentuin.

Verliefd op een chimpansee

Volgens Adie houden ze van elkaar, waardoor het personeel van de dierentuin gedwongen was om Adie uit de faciliteiten te weren, meldt The Insider. De afgelopen vier jaar bezocht Adie elke week de mannelijke chimpansee Chita, 38, in de dierentuin van Antwerpen in België. Maar nu is hun romance voorbij. Adie Timmermans beweert dat zij en Chita van elkaar houden. Ze zwaaien en blazen voortdurend kusjes naar elkaar door het glas van de Antwerpse Zoo. “Ik houd van dat dier, en hij van mij”, zei Adie volgens The Insider.

Einde ongewone relatie

Nu heeft het personeel van de dierentuin echter een einde gemaakt aan deze ongewone “relatie”. De reden? De relatie had een negatieve invloed op Chita. De andere chimpansees begonnen Chita weg te duwen, omdat hij te veel tijd doorbracht met mensen. “Hij bracht al zijn tijd buiten de openingstijden van de dierentuin door in afzondering, gemeden door de rest,” volgens het personeel van de dierentuin.

Chita heeft een sterke band met mensen omdat hij met hen is opgegroeid. Daarom brengt hij liever tijd door met de bezoekers dan met de andere chimpansees. “Ik heb niets anders. Waarom willen ze me dit afnemen? Andere tientallen bezoekers mogen wel contact maken met Chita, maar waarom ik niet?” vertelde Adie Timmermans met tranen in haar ogen aan ATV.

Bron: Laughclub

Moeder verhuurt haar man aan andere vrouwen om klusjes te doen voor €50

Men is sprakeloos van de onherkenbare plastische chirurgie van deze 4 mensen