in

Passagiers voor de tweede keer vast in snikhete stilstaande Thalys

Beeld: Pexels

We hadden het twee weken geleden over passagiers die voor 90 minuten vast zaten in een kokend vliegtuig. En nu is het de tweede keer in korte tijd dat er een Thalys met passagiers stil komt te staan en de temperaturen hoog oplopen door het uitvallen van de airco’s.

Geen stroom

De Thalys die van Disneyland Parijs naar Brussel reed kwam omstreeks 17:00 vast te zitten in Noord-Frankrijk. De 270 passagiers aan boord kwamen zo vast te zitten in het snikhete voertuig zonder zonder stroom. Reizigers klaagde dat ook de deuren niet open mochten en hielden het amper uit. Door de hoge temperaturen, de airco’s die waren uitgevallen en de deuren die gesloten bleven, raakten 3 mensen onwel. Er werd een traumahelikopter ingezet, maar die bleek achteraf niet nodig te zijn, en niemand hoefde naar het ziekenhuis afgevoerd te worden.

Free People in Train Stock Photo
Beeld: Pexels

Bevrijd

Ruim tweeënhalf uur later werden de passagiers eindelijk bevrijd en nog eens vijf uur later konden zij op een andere trein stappen die hun naar Brussel bracht. Enkele die achterbleven waren genoodzaakt de nacht door te brengen in een andere stilstaande trein op het station in Frankrijk. Op Twitter lieten de passagiers van zich horen over het voorval en slechte communicatie van de trein organisatie.

Bron: Funx

Beeld: Twitter/ Pexels

Man betrapt strippende influencer op camera voor zijn £ 2.2 miljoen Villa

Man betrapt strippende influencer op camera voor zijn € 2.6 miljoen Villa

Vrouw beweert te zijn ontvoerd door aliens: "Ik kan het bewijzen"

Vrouw beweert te zijn ontvoerd door aliens: “Ik kan het bewijzen”