in

Streamer achtervolgd door boze man: ‘Ze weigerde naast hem te zitten bij het zwembad!’

Streamer achtervolgd door boze man: 'Ze weigerde naast hem te zitten bij het zwembad!'
Beeld: Twitch @justketh

Een boze man heeft onlangs een streamer achtervolgd, nadat een verzoek van hem door haar is afgewezen. In zo een situatie weet je niet precies wat je moet denken. Heeft iedereen niet het recht om te bepalen met wie ze wel en niet samen zitten bij een zwembad? Blijkbaar had de boze man een andere mening hierover.

Boze man achtervolgd streamer

Zoals eerder aangegeven werd de streamer achtervolgd door een boze man nadat ze weigerde met hem bij een zwembad te zitten. De Thaise Twitch-streamer Justketh deed haar ding toen ze beweerde dat de man een seksuele avances had gemaakt en vanaf toen begon de situatie alleen maar te verergeren. In haar stream was Keth bezig te streamen toen ze de aandacht trok van de man, die aan de andere kant van het zwembad zat. Ze zei dat de man haar wenkte dat ze bij hem moest komen zitten, voordat hij in de richting van zijn kruis knikte. “Hij deed dit gebaar, zoals met zijn lul of zoiets,” vertelde ze haar volgers. De man baande zich toen een weg rond het zwembad om haar te ‘confronteren’.

Beeld: YouTube @ SoVibes LiveStreamFail

Ze weigerde naast hem te zitten bij het zwembad

‘Hou op met me te irriteren,’ zei hij agressief. “Ik probeer te ontspannen. Dus hou je mond!”. Keth vertelde de man dat ze hem zou aangeven bij het personeel en noemde hem een ‘verdomde idioot’ – waarop hij haar begon te achtervolgen. Nadat hij hem had gewaarschuwd dat ze de politie zou bellen, antwoordde hij: “Bel de politie zo vaak als je wilt.” “Dit is niet normaal”, zei Keth terwijl ze vluchtte. “Dit is verdomd raar.” Na heen en weer termen naar elkaar toe te slingeren, besloot Keth de man aan te geven bij de politie. Hij werd een paar uur later gearresteerd door de autoriteiten.

Bron: unilad.com

Man krijgt fel kritiek van feministen nadat hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt tijdens diploma-uitreiking

Jaloerse vrouw bekritiseerd influencer die enkel in een sportbeha gymt: 'Mogelijk gaat haar man naar dezelfde gym'

Jaloerse vrouw bekritiseerd influencer die enkel in een sportbeha gymt