in

Wetenschappers beweren: “Vrouwen kunnen mannen ruiken die single zijn”

Single

Vrouwen kunnen ruiken of een man single is, omdat ze een andere en sterkere geur afgeven dan mannen in relaties, aldus wetenschappers. Ja, weer zijn die dappere techneuten daarbuiten die het zware werk voor ons doen, de grote vragen oplossen die we allemaal beantwoord willen zien.

Vrouwen kunnen mannen ruiken die single zijn

Oké, ze hebben het onlangs goed gedaan met kernfusie, en dat interplanetaire reizen is ook indrukwekkend. Maar wie ruikt er meer alleenstaande mannen of mannen in relaties? Dat is echt de vraag die ons allen bezighoudt. Nou, vraag je niet langer af, want de wetenschappers hebben een experiment uitgevoerd en hun bevindingen gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Psychology.

Er is eerder beweerd dat testosteron, waarvan wordt aangenomen dat het een sterke factor is bij de hoeveelheid lichaamsgeur, hoger is bij alleenstaande mannen vanwege de concurrentie om partners. Maar mannen met een relatie hebben doorgaans minder testosteron om de band met hun partner te behouden. Dat lijkt allemaal vrij logisch, toch?

Beeld: Pexels

Onderzoek

De wetenschappers hebben dat getest door 91 mannen, 46 alleenstaanden en 45 mannen met een partner, een gewoon wit t-shirt aan te laten trekken. Vervolgens zijn ze zo hun dag begonnen. Ze zeiden dat ze ook een beetje moesten bewegen, niet in het minst omdat dat altijd goed is. Maar ook om ze wat stoom af te laten blazen. Ze wilden ervoor zorgen dat “een aanzienlijke hoeveelheid zweet werd geabsorbeerd op de onderarm van het t-shirt”.

Daarna werden de shirts aan 82 heteroseksuele vrouwen gegeven om te ruiken, waarbij ieder aan de geur van zes mannen rook. De vrouwen kregen ook een foto te zien van de man achter de muskus, voordat ze hun oordeel gaven. Nou, het zou kunnen dat de lichaamsgeur vrouwen naar meer geschikte partners leidt. Hoewel ze er graag op wijzen dat sterke BO je niet helpt om liefde te vinden.

Bron: Unilad

Man doet bizarre ontdekking tijdens renovatie van zijn huis

Man doet bizarre ontdekking tijdens renovatie van zijn huis

Priester

Priester beschuldigd van het misbruiken van zijn positie: “nodigde non uit om trio te doen”