in

Model probeert haar uiterlijk lelijk te maken: ‘Ervaart mooi zijn als een nadeel!’

Model probeert haar uiterlijk lelijk te maken: 'Ervaart mooi zijn als een nadeel!'
Beeld: TikTok @emilyadonnaa

Als model probeer je alles in het werk te stellen om een mooi uiterlijk te behouden. Hierdoor zijn er een heleboel deuren die voor je open gaan voor wat betreft het modelleren. Door een mooie uiterlijk te hebben wordt je namelijk door verschillende modellen bureaus benadert. Als je dus een mooi uiterlijk hebt als model, mag je jezelf best wel gelukkig prijzen. Toch is het zo dat mooi zijn niet altijd als een voordeel ervaren wordt.

Model waagt poging om uiterlijk lelijk te maken

Het model in kwestie heet Emily Adonna. In de video geeft zij aan waarom zij vindt dat mooi zijn, ook nadelen met zich mee brengt. Ze schetst namelijk een situatie waarbij ze aangaf dat ze zich seksueel geïntimideerd voelde toen ze 6 jaar oud was. Er was namelijk iemand die haar liefdesbrieven schreef op school. Dit vond ze niet zo leuk en ze gaf dit aan bij de leiding van de school. Hoewel ze dit had gedaan, heeft de school niets gedaan. Het model gaf verder in de video aan dat mensen vinden dat ze zich niet seksueel geïntimideerd mag voelen. Volgens deze mensen moet ze leren om te leven hiermee, omdat ze mooi is.

@emilyadonnaa Replying to @jillle10 ♬ original sound – Em

Kan mooi zijn inderdaad nadelen met zich meebrengen?

Er zijn mensen die vinden dat het model een punt heeft. Aan de andere kant zijn er mensen die vinden dat het model aandacht zoekt. Maar eerlijk is eerlijk, als er ingezoomd wordt op wat ze zegt, dan is er wel ruimte voor een serieuze discussie. Feit is wel dat mooie vrouwen veel meer aandacht krijgen dan andere vrouwen. Niet alle aandacht die deze mooie vrouwen krijgen is gewenst. Het is dus wel zo dat je als bloedmooie vrouw wel moeten weten om te gaan met dit stukje. Sommigen weten ermee om te gaan en voor sommigen is het te veel, zoals dat het geval is bij Emily.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @emilyadonnaa

Vreugdedansje van Brazilianen na elk doelpunt op WK niet geapprecieerd

Vreugdedansje van Brazilianen na elk doelpunt op WK niet geapprecieerd

Deze kapperszaak

Deze kapperszaak geeft hun klanten wel een hele speciale behandeling