in ,

Mensen geschokkeerd van slak die spaghetti eet

Beeld: YouTube @Bright clips

Als je het woord ‘natuur’ hoort, denk je misschien aan rijke groene bossen, bloeiende bloemen of een sprankelende blauwe oceaan. Maar de natuur is niet altijd mooi, zoals blijkt uit de video die is gedeeld door Reddit-gebruiker u/MuchoRubbish, die de online gemeenschap wilde laten zien hoeveel zijn huisdieren slak van spaghetti houdt.

Spaghetti eten

Hij slurpt het niet alleen op in Lady and the Tramp-stijl, maar eet de spaghetti ook graag rauw. Bekijk het, maar wees gewaarschuwd – als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer ongedaan maken. Krijgt iemand anders Alien chest-burster-vibes? Het opmerkingengedeelte staat vol met vergelijkingen, waarvan er vele zeker niet gezinsvriendelijk zijn.

‘Wat doet die mond?’ schreef er een, terwijl een ander grapte: “Ik bedoel, ik heb er de maat voor…” Een derde kwam tussenbeide: “Dus we zien allemaal hetzelfde, toch?” Anderen waren gewoon geschokt door de clip, waaronder deze persoon die zei: “Misschien is het uitsterven van het klimaat toch niet zo’n slecht idee.” “Ik wist niet dat een slakken mond zo was of op die locatie en ik ben nu doodsbang voor slakken”, zei een ander, naast een duim omhoog emoji. Een derde schreef: “Hmm weet niet wat je moet denken als je voor het eerst een slakkenmond ziet”, waarop een Redditor antwoordde dat dit een bijzonder grote slak is.

Slakken hebben tanden

Ze voegden eraan toe: “Ik heb veel aquariumslakken gehad en ik heb er nog nooit een gezien (in video of in het echt) met een mond die zo boeiend en uniek is als deze.” En laten we de commentatoren niet vergeten die vandaag dagen oud waren toen ze erachter kwamen dat slakken inderdaad tanden hebben. “Ik heb onlangs geleerd dat slakken meer tanden hebben dan haaien”, zei er een. “Zoals 14k tanden in hun piepkleine hoofden. Hoe wild is dat? Stel je voor dat ze zo groot waren als Gary.” Liever niet, dank je.

En last but zeker not least, is het eten van rauwe spaghetti echt een goed idee, hoewel deze gepelde buikpotigen knarsers hebben om op voedsel te kauwen? Hier is je antwoord, met dank aan een van de honderden Redditors die reageren op de post: “Slakken kunnen pasta eten, hoewel het niet bijzonder gezond voor ze is en een opgeblazen gevoel kan veroorzaken (denk aan de menselijke soort bloat, niet de bloat die dodelijk is vis). “De enige voedingsmiddelen die gevaarlijk zijn voor slakken zijn zout, citrus en uien.”

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @Bright clips

Man had moeite om een ​​baan te vinden omdat hij op een kind lijkt

Baas laat scheten in het midden van een belangrijke vergadering