in

Driejarige is geobsedeerd door een demonische pop en neemt het overal mee

Driejarige is geobsedeerd door een demonische pop en neemt het overal mee
Beeld: YouTube @SWNS

Kinderen kiezen in de meeste gevallen voor items die kinderlijk eruit zien. Het liefst een speelgoed die praktisch en mooi eruit ziet. Als ze dat kunnen vinden, dan zijn ze al blij. Maar dit geldt zeker niet voor een driejarig meisje die geobsedeerd is door een demonische pop.

Geobsedeerd door een demonische pop

De beelden tonen een zeldzame driejarige die dol is op een demonische pop. Als we de pop moeten beschrijven, dan schrikt zelfs een volwassen persoon ervan. Maar dat meisje is op een of andere manier niet bang voor de pop. In de video is te zien dat ze de pop in een babywagen stoot. Ze is duidelijk aan het lachen en heeft er veel pret mee. De demonische pop is in een babywagen te zien samen met een andere pop die er kindvriendelijker eruit ziet. Hoe het kan dat een driejarige zo gehecht kan zijn aan zoiets blijft een raadsel. In de video blijkt wel duidelijk dat ze een speciale liefde ervoor heeft. Dat de pop een demonische uitstraling is één, maar er is nog meer.

YouTube @ SWNS

Demonische pop maakt demonische geluiden

Dat de pop een demonische uitstraling heeft, is minder zo erg dan het volgende: de pop maakt levensechte demonische geluiden. Om het duidelijker te stellen: dat meisje vindt niet alleen de uitstraling van de pop leuk, maar ook de geluiden die het produceert. Zo is in de video te zien dat op het moment dat ze het geluid activeert ze de pop een dikke knuffel geeft. Dat meisje neemt haar pop overal mee en doet er ook alles mee. Als het tijd is om de pop te laten slapen zegt ze het volgende: “Go to sleep little baby”. Dit is zonder meer een bijzondere situatie met een enge nasmaak.

Bron: YouTube

Deze 4-jarige jongen gaat viraal vanwege zijn geweldige voetbalvaardigheden

Man komt met 18 kg bevroren inktvis thuis die hij online gekocht heeft