in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw teleurgesteld: tattoo verschilt met wat ze in gedachten had

Vrouw teleurgesteld: tattoo verschilt met wat ze in gedachten had
Beeld: TikTok account @evilherbivorre

Een vrouw die weg is van tropische planten, waagde een poging om dit middels een tattoo tot uitdrukking te brengen. Het voorwerk op de tattoo te laten aanbrengen had ze al gedaan. Het enige wat er moest gebeuren is een artiest zoeken die haar tattoo wens kon vervullen. Helaas is dit niet wat er gebeurt is.

Vrouw teleurgesteld

Op zijn zachtst gezegd is de vrouw teleurgesteld. De vrouw, die naar de naam Staesha luistert, had een heel andere tattoo stijl in gedachten dan wat er daadwerkelijk op haar arm is aangebracht. Het was de bedoeling dat de tattoo artiest een miniatuur van tropische bladeren zonder schaduwwerk zou aanbrengen. Om precies aan te geven wat ze graag wil hebben, heeft ze voorbeelden aan de artiest laten zien. Je zou dan denken dat het niet mis kan gaan. Maar het tegendeel bleek waar te zijn: het ging toch mis!

@evilherbivorre Reply to @hannahmarieburrow my big tattoo mistake. #tattoo #tattoistake #tattooremoval #badtattoo ♬ original sound – Stash

Tattoo van de artiest verschilt

Over de artiest is er ook het een en ander op te merken. Volgens de vrouw deed hij namelijk zich kundiger voorkomen dan hij is. Het eindresultaat was een tattoo die veel te groot was. Hierdoor was het verschil met wat Steasha in gedachten had aanzienlijk. Maar waaraan ze zich mateloos kon ergeren is het volgende: de tattoo was compleet omgeven met schaduwwerk. Dit is precies wat ze niet wilde hebben. Toen Staesha door had dat het mis gaat, was ze genoodzaakt om midden in de sessie op te staan. Om de schade te herstellen heeft ze ervoor gekozen om middels een lasersessie af te komen van de gigantische tatoeage. Dit is heel erg jammer voor haar.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok account @evilherbivorre

Vrouw reist de wereld rond als serial minnares

Vrouw reist de wereld rond als serial minnares

Epic Fail: Vrouw springt vanaf grote hoogte in publiek