in

LOLLOL WTFWTF

Vader bedenkt slimme oplossing voor de superkorte short van zijn dochter

Zomermode laat altijd veel te wensen over. Overal zie je sandalen, tanktops en andere kledingstukken die er vooral slordig uitzien. Maar met zulk heerlijk weer maakt de stijl niet zoveel uit. Als ouder maak je je misschien zorgen als je je kinderen in zulke onthullende kleding ziet. En je kan deze situatie natuurlijk op verschillende manieren aanpakken. En deze vader uit Florida heeft de super korte short van zijn dochter op een heel andere manier aangepakt.

Vreselijke korte short

De zomer is heerlijk de zon, het warme water en de avonden die nooit lijken te eindigen. Maar met de zomer komt ook een nogal middelmatige mode, die tegenwoordig een wedstrijd lijkt om zo naakt mogelijk te worden zonder gearresteerd te worden voor onfatsoenlijk gedrag.

Een van de populairste stoffen sinds zijn ontstaan is jeans. Je kunt elk kledingstuk van denim krijgen: tassen, jassen, shirts en zelfs shorts. Tegenwoordig volgen denim shorts de huidige trend en zijn ze zo klein mogelijk, dat de billen bijna zichtbaar zijn. Natuurlijk mag iedereen zelf kiezen wat hij draagt. Toch is mode soms zo meedogenloos dat het bijna als een feit kan worden gezien in plaats van een optie. Dat vond Jason Hilley toen hij de nieuwe korte broek van zijn dochter zag, die veel korter was dan ze hadden afgesproken. Maar in plaats van zijn tienerdochter Kendall uit te schelden, koos hij voor een heel andere aanpak. Een misschien meer educatieve manier om haar te laten beseffen hoe onthullend de shorts eigenlijk waren.

Maakte zijn eigen superkorte shorts

Jason woont met zijn gezin in Florida en is waarschijnlijk wat je noemt een leuke vader. Dus toen zijn tienerdochter Kendall pronkte met haar nieuwe, superkorte shorts, besefte Jason dat hij met ruzie nergens zou komen en in plaats daarvan maakte hij een paar voor zichzelf. Natuurlijk wist iemand van de familie Jason op video vast te leggen terwijl hij zijn nieuwe zomerkleding liet zien, net als die van zijn dochter. Ze kon niet stoppen met lachen over hoe gek maar effectief Jasons oplossing was. De hilarische clip die op Facebook is geplaatst is door meer dan 45 miljoen mensen gezien, die allemaal lachen en applaudisseren voor de acties van haar vader.

Bron: Laughclub

Beeld: YouTube @WESH 2 News

Moeder legt aluminiumfolie op de eettafel om afwas te vermijden

Man wordt vergeleken met weerwolf om zijn extreme lichaamshaar