in

LOLLOL WTFWTF

Uniek koppel: Hij is ‘vrouwelijk’ en zij is ‘mannelijk’

Beeld: YouTube @Truly

Maren en James zijn het uniek stel die elkaar via social media leerden kennen: zij is ‘mannelijk’ en hij is ‘vrouwelijk’.

Uniek koppel

Het stel leerde elkaar in 2020 via TikTok kennen en beiden waren direct onder de indruk van elkaars energie. James en zijn partner houden zich behalve hun uiterlijke voorkomen ook niet aan andere vastgelegde genderrollen. Zo kookt de mannelijke Marin meer dan hem zegt James.

Ware sensatie

Op TikTok zijn de twee inmiddels uitgegroeid tot een ware sensatie waar hun eerste video meer dan een miljoen keer werd bekeken. “Ik snap het wel, zij is aangetrokken tot vrouwelijke energie en hij tot mannelijke.” luidt een van de vele positieve comments. Een ander schrijft dat de twee beide door verschillende stereotypes heen breken, wat ongelofelijk is. Anderen snappen het minder goed en een veelgestelde vraag is dan ook: “Wie is de man en wie is de vrouw?”.

@jxcx3 You made 2021 worth it♥️@djmelonn #EveryKiss #couple #YerAWizard #lgbtq #fyp #bi #love #NYE ♬ Jr Stit x bruno mars x adele – Margaux_lbt

Bron: YouTube

Beeld: YouTube @Truly/ TikTok @jxcx3

Dit is de werelds langste man!

Dit is de langste man ter wereld!

Tienermeisje heeft de langste benen ter wereld