in

23-jarige vrouw die de ouderschap heeft over 17-jarige wordt constant geoordeeld

23-jarige vrouw die de ouderschap heeft over 17-jarige wordt constant geoordeeld
Beeld: TikTok @ hunterenelson

Een 23-jarige vrouw wordt steeds geoordeeld door derden. De reden hiervoor is omdat ze het ouderschap heeft over een 17-jarige. Sommige mensen kijken soms met afkeuring hiernaar en dit komt omdat ze zich richten op het leeftijdsverschil. Alhoewel dit het geval is, is het goed om de andere kant van het verhaal te horen.

23-jarige die ouderschap heeft over 17-jarige

Hunter Nelson, die bekend staat als @hunterenelson, heeft meer dan 156.000 volgers op TikTok, waar ze regelmatig haar ervaring als ouderfiguur documenteert. Ze legde uit dat ze de wettelijke voogdij over haar halfzus kreeg nadat hun vader stierf in 2015 en haar moeder een paar maanden geleden overleed. Ze zei dat ze haar halfzus naar ‘pleegzorg’ had kunnen sturen, maar in plaats daarvan beloofde ze haar ‘veilig, gelukkig te houden en aan al haar behoeften en wensen tegemoet te komen’. In 2021 zei Hunter dat ze vanwege haar leeftijd, vaak niet serieus wordt genomen door ouders en leraren. Ondanks dit het geval is, doet Hunter haar best gedaan om haar halfzus op een correcte manier op te voeden.

@hunterenelson

it actually was like that… i wouldve been concerned too 😅

♬ Speak Now – Taylor Swift

Ze wordt constant geoordeeld

Enkele mensen konden de actie van Hunter waarderen. Maar er zijn weer anderen die dit afkeuren. Sommige mensen vinden dat ze dit op haar pagina deelt, alleen voor de sensatie en om meer volgers erbij te krijgen. Een van ze schreef: “Er is iets mis met je.” Iemand anders ging een stapje verder en zei het volgende: “Ja, er is verdomme iets mis met je, kun je geen kinderen krijgen of wil je gewoon de extra inkomsten uit adoptie.” Haar halfzus deelde een video waarin ze haar steun toonde. In de video zei ze: ‘Dat ik wees ben is geen sensatie, dit is inderdaad zo en ik heb er geen woorden voor!’

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @hunterenelson

vrijwilligerswerk

Moeder klaagt school aan na verbod op vrijwilligerswerk ‘omdat ze een OnlyFans heeft’

Pikante foto's op sociale media kost lerares haar baan!

Pikante foto’s op sociale media kost lerares haar baan!