in

LOLLOL WTFWTF

Vrouw vergeet boodschappentas: partner vult het met water en maakt haar kletsnat

Beeld: TikTok @rollercoasterrrrrrrr

Ja, eenieder vergeet ooit hun tas wanneer ze boodschappen gaan doen. En ja, we moeten best wel toegeven dat het heel erg lastig kan zijn. Hetzelfde gebeurde namelijk met deze vrouw, en ze vroeg haar partner om hulp. Maar helaas had hij iets anders in gedachten en vulde de tas met water, waardoor het haar kletsnat maakte.

Kletsnat!

Wendy vergat haar boodschappentas, en vroeg haar man om hulp. In de video horen we mannenstem die zegt: “Wendy gaat boodschappen doen, maar ze was de tas vergeten. Nu stuurt ze mij een berichtje met de vraag of ik even de tas wil komen brengen.” En ja als we verder kijken zien we inderdaad een tas, maar die zit vol met water!

@rollercoasterrrrrrrr neem die tas dan ook gwn mee #fyp #viral #funny #comedy #couplecomedy ♬ origineel geluid – rollercoasterrrrr

Gevulde boodschappentas

De man is boven op de begane grond, en hij staat klaar om de boodschappentas met water te laten vallen. Hij schreeuwt naar zijn vriendin: “Hier schat, de tas.” En de vrouw stond klaar om de tas te vangen, en het eindigde niet beslist niet hoe ze had gedacht. Ja, ze was kletsnat! Kijk maar naar de onderstaande video:

Bron: Zita.be

Beeld: TikTok @rollercoasterrrrrrrr

Vrouw levert bewijs: twijfelen geen goed idee bij springen van een hoogte

Vrouw levert bewijs: twijfelen is geen goed idee bij springen van een hoogte

’s Werelds dodelijkste vogel’ achtervolgt boswachter