in

Vrouw verdient honderden dollars per maand met ‘hot bedding’ als bijverdienste

Beeld: Instagram

Maak kennis met Monique Jeremiah, uit Queensland, Australië, die voor honderden dollars per maand een hot bed heeft.

Honderden dollars verdienen met hot bed

Monique is een Australische reality-tv-ster en wil een extra inkomen opbouwen om haar droom van een eigen bedrijf waar te maken. Ze hoopt het extra inkomen te gebruiken om een modellenbureau genaamd ‘Diversity Models’ op te starten dat gespecialiseerd is in het leveren van modellen met kromme, culturele en volwassen leeftijd voor bedrijven. Nu de crisis in de kosten van levensonderhoud harder toeslaat dan ooit, heeft Monique een geweldige manier bedacht om wat extra geld in te zamelen. Haar bijbaantje levert ongeveer 600 dollar per maand op en bestaat uit het verhuren van de helft van haar matras, waar haar ex vroeger in woonde.

Monique legt uit: “Warm beddengoed is uitstekend voor mensen die in staat zijn om emotioneel los te komen en naast een ander persoon te slapen op een volledig respectvolle en niet-bindende manier. “Het is de perfecte situatie, vooral als je sapioseksueel bent, zoals ikzelf, en de voorkeur geeft aan gezelschap boven het fysieke. “Je hebt twee mensen nodig die elkaars ruimte, waarden en grenzen respecteren om aan hot bedding te doen. “Het is net als het delen van een kamer met twee bedden; je slaapt echter alleen samen in hetzelfde bed, dus je wilt zeker een groot bed en veel ruimte in de kamer om het de moeite waard te maken. “Ondernemer zijn is al een eenzame reis als je een bedrijf opbouwt, dus waarom zou je alleen slapen als je met een metgezel kunt slapen, met iemand met dezelfde discipline en drive, terwijl je geld verdient in je slaap?”

Onbevredigend

Monique voegde eraan toe: “Bij de start van COVID in het begin van 2020 werd ik plotseling alleenstaand; mijn bloeiende bedrijf van een internationaal onderwijsbureau en studentenhuisvesting stortte van de ene op de andere dag in, en mijn onderwijscarrière werd plotseling onbevredigend omdat het onderwijs online ging. “Mijn leven implodeerde letterlijk buiten mijn controle om. “Ik wist dat mijn enige optie was om te innoveren en buiten de gebaande paden te denken, en zo besloot ik om hot bedding te gaan doen.

“In een gedachte slikte ik mijn trots in, nam contact op met mijn ex-partner, die ik al een jaar niet had gesproken, en zei tegen hem: ‘Wil je samen COVID overleven?’ en tot mijn verbazing zei hij ja. “Ik heb nu twee keer aan mijn vorige partner verhuurd. Binnenkort slaapt hij weer bij mij. “Ik zal het tarief voor warm beddengoed verhogen naar £127 ($160) per week als hij terugkomt, omdat de kosten van levensonderhoud in Australië aanzienlijk zijn gestegen en mijn kamer nog steeds een mooie, comfortabele kamer is, zo groot als een vijfsterrenhotelsuite.”

Bron: Unilad

reizende moeder

Reizende moeder onthult: “Mensen zeggen dat ik moet sterven, omdat ik een zigeuner ben”

dessertbuffet

Hotel biedt excuses aan voor het plaatsen van vrouw zonder kleren op dessertbuffet