in

“Måneskin’s- bassite zet Instagram in rep en roer met gewaagde look

Instagram
Beeld: Instagram

Je zou bijna vergeten dat ze de bassiste is van de winnende band Måneskin van het Eurovisiesongfestival 2021! Victoria De Angelis weet zeker hoe ze de harten van haar fans sneller kan laten kloppen. Een recente foto op Instagram, waar Victoria bijna niets aan de verbeelding overlaat, veroorzaakt een golf van bewondering.

Instagram in rep en roer

Victoria De Angelis, de talentvolle bassiste van de Italiaanse rockband Måneskin, heeft opnieuw vele harten veroverd, en dit keer niet met haar muzikale talent. Een foto van haar in een doorschijnend topje zonder beha veroorzaakt een sensatie op social media.

Haar meer dan vier miljoen volgers kunnen hun ogen niet geloven. De reacties stromen binnen, variërend van “Oh mijn God, je bent gewoonweg een godin” tot “Hoe kan iemand zo mooi zijn?!” De algemene teneur is een van pure bewondering voor haar schoonheid en zelfvertrouwen.

Een Vrouw vol Zelfvertrouwen

Sinds de overwinning van Måneskin in het Eurovisiesongfestival van 2021 is de band, en in het bijzonder De Angelis, niet meer uit de schijnwerpers geweest. De foto op Instagram benadrukt nog maar eens de sterrenstatus van de bassiste en de continue aandacht voor haar persoon.

Reacties onder de foto prijzen haar zelfvertrouwen. Veel volgers wensen dat ze net zo zelfverzekerd konden zijn als Victoria. Ze straalt op elke foto en lijkt nooit een slechte foto te hebben, wat bijdraagt aan de bewondering van haar fans.

Bron: Zita

bevallen

Vrouw onthult: “Mijn man is bevallen van onze kinderen”

foto

Stel probeert ideale foto te schieten, maar dit gebeurt: “Ik kom niet bij van het lachen!”