in

Moeder doet veel stof doen opwaaien: ‘Voedt haar kinderen op, net als honden!’

Moeder doet veel stof doen opwaaien: 'Voedt haar kinderen op, net als honden!'
Afbeelding: Screenshot Instagram account vadastevens & TikTok Account @Stevenfam

Een moeder heeft veel stof doen opwaaien, omdat ze heeft aangegeven haar kinderen als honden op te voeden. Elk ouder heeft de plicht om te zorgen voor zijn kinderen. Het is hierbij wel belangrijk om de rechten van het kind te allen tijde te respecteren. Niet alle ouders slagen erin om het laatste te doen. De moeder in dit verhaal kan zonder als een van die ouders gecategoriseerd worden.

Veel stof opwaaien

De moeder veroorzaakte een verhitte discussie op internet nadat ze had onthuld dat ze Apple AirTags op haar kinderen had geplaatst om ze bij te houden. Ze had ze zelfs getraind om naar haar toe te komen als ze op knoppen drukte. Vada Stevens, een jonge moeder van twee kinderen uit South Carolina, kreeg te maken met terugslag nadat ze haar opvoedingsmethodes op haar TikTok-account heeft onthuld. De 24-jarige ging naar haar TikTok en deelde een video met haar meer dan 1 miljoen fans waarin ze liet zien dat ze een knop op haar kinderen zette. Verder zei dat ze haar dochters ‘als honden’ heeft getraind om naar haar te komen wanneer ze op de knop drukt en plaatste er zelfs AirTags op zodat ze ze in de gaten houdt.

@stevensfam Today we are dog training 🐶 Outfits: @Kailani Kids Mom genius: @Lacey Johnson ♬ Funny Music Background – original_soundtrack

Net als honden

De video werd meer dan een miljoen keer bekeken op het platform voor het delen van video’s en honderden mensen reageerden erop. Terwijl enkelen de moeder prezen, die momenteel zwanger is van haar derde kind, verwierpen velen het idee en bekritiseerden ze haar omdat ze haar kinderen behandelde als dieren. In de nasleep gaf de moeder een interview en verdedigde haar methoden door te zeggen dat ze momenteel haar dochters thuisonderwijs geeft. Toch bezoeken ze vrij vaak het huis van hun oma en gaan ze met hun vader naar de parken en de bioscoop. Ze moet dus weten wat haar kinderen van plan zijn als ze er niet is.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @stevensfam

Wederhelft

Man laat zijn wederhelft met andere mannen de daad doen terwijl hij aan het werk is

hotelmanager

Voormalig hotelmanager onthult wat je absoluut moet controleren als je een hotel verblijft