in

5-Jarige van school gestuurd: haar ouders zijn een koppel van hetzelfde gender

Beeld: YouTube @NBC News

De ouders van een vijfjarige kleuter in Amerika beweren dat hun dochter van school is gestuurd, omdat haar ouders een koppel van hetzelfde gender zijn. Ze geven namelijk aan dat ze zich zorgen maken over hun ‘levensstijlkeuzes’.

Van school gestuurd

Het echtpaar Emily en Jennie Parker zouden te horen hebben gekregen dat hun geadopteerde dochter niet naar school kon. Volgens de school voldeed hun relatie niet aan de religieuze leringen van de Bible Baptist Academy in DeQuincy, Louisiana. De vijfjarige Zoey Parker is het biologische nichtje van Emily, en zij is op 3 augustus van dit jaar geadopteerd. Haar vader stierf namelijk op 22-jarige leeftijd na een ongeval op het werk in september 2020. Maar het stel zou naar verluidt te horen hebben gekregen dat de kleine Zoey geen kleuter op de school kon zijn. Ze hebben afgelopen zaterdag vernomen dat ze een nieuwe plek voor haar moesten vinden om te worden ingeschreven.

Hun levensstijlkeuzes

In een gesprek met NBC News zei Jennie: “Vanwege onze levensstijlkeuzes zouden we niet goed bij de school passen.” Zoey zat vorig jaar op de kleuterschool op de academie, had al vrienden gemaakt en hield van haar leraren. Maar er kwam een bom twee dagen voordat het schooljaar zou beginnen. Tijdens een ontmoeting met een predikant en de directeur van de school werd er aangegeven dat de Bible Baptist Academy een religieuze instelling was die meer onderwijst dan alleen academici biedt.

“Wij geloven dat de Bijbel leert dat elk leven waarde heeft en dat er waardigheid in ons allemaal schuilt omdat we naar het beeld van God zijn geschapen”, vervolgt de verklaring. “De Bijbel leert ons ook om iedereen lief te hebben met de liefde van God, ondanks hun persoonlijke keuzes. We streven ernaar dit te leren aan de studenten die aanwezig zijn. We moedigen hen aan om liefde en mededogen te tonen aan iedereen. En we zijn ook toegewijd om een ​​omgeving te bieden die consistent is met de overtuigingen die we hebben. We willen dat onze studenten niet alleen onze overtuigingen kennen, maar we willen dat ze ze ook zien. En wij zijn van mening dat die persoonlijke relaties, of het nu gaat om daten of een huwelijk, tussen een man en een vrouw moeten zijn.”

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @NBC News

Man drinkt zijn eigen urine: heeft ruzie met huisgenoot over de geur

Blinde man beschuldigd van staren naar vrouw in de sportschool