in

Vrouw deelt video van neergestorte vliegtuig in de zee

Beeld: TikTok @dannacostin

Daniela Costin had maar 1 doel voor ogen toen zij arriveerde op de Malediven. En dat was namelijk om te genieten van haar vakantie. Maar op TikTok deelde zij echter de angstaanjagende beelden van het moment dat het vliegtuig waarin zij zat in de zee neerstortte.

“Engste moment van mijn leven “

Daniela Costin, oprichter van Miss Continental UK, hoopte ongetwijfeld te genieten van de witte zandstranden en de prachtige blauwe zee toen ze op de Malediven aankwam. Maar het werd al snel minder dan ontspannend toen de motor van haar propellervliegtuig halverwege stopte met werken. Eén van de propellers van het vliegtuig waarin zij zat viel midden in de lucht uit, waardoor de piloot gedwongen was een noodlanding te maken.

Costin haalde op dit moment haar telefoon erbij om een van het engste moment van haar leven vast te leggen. Met alleen maar water in zicht was het onvermijdelijk dat de piloot alleen maar in de zee kon landen, en het moment dat het vliegtuig tegen het wateroppervlakte botst is te zien in de video die Daniela deelde.

@dannacostin Scariest moment of my life 😰 #planecrash #planecrashes #viral #maldives #seaplaneride ♬ Epic – Joystock

Water vliegtuig

Er was toch nog goed nieuws voor Daniela en andere inzittenden: het vliegtuig was een speciaal water vliegtuig. Het is gemaakt om ook op of in het water te landen.

De video is inmiddels al meer dan duizenden keren bekeken waarin kijkers in de comments hun medeleven uiten en het tafereel ‘angstaanjagend’ noemen. Een ander schreef dat het vliegtuig nog wel te redden was, omdat het gemaakt is om op water te landen. Gelukkig bleef Costin ongedeerd zodat ze alles kon navertellen en uploaden. Haar andere vakantie kiekjes tonen haar ontspannende en genieten van de zon en het zwembad.

Bron: http://Unilad.com

Beeld: Instagram @dannacostin/ TikTok @dannacostin

“Only model” wordt beschuldigd: “Je hebt je vriend vermoord”

Japanse man verdient zijn geld door niets te doen!

Japanse man verdient zijn geld door niets te doen!