in

Vrouw onthult: “Mijn moeder wil mij laten betalen om fulltime op haar eigen kleinkind te passen”

kleinkind

Een vrouw is diep onder de indruk nadat haar moeder weigerde om op haar kleinkind te letten toen ze weer ging werken.

Op kleinkind letten

Op Reddit legde de vrouw uit LA uit dat haar moeder, 64, niet meer werkt sinds ze haar eigen kinderen heeft. En ze heeft veel vrije tijd om op haar kleinkind te passen. Maar ze wees aanvankelijk het verzoek van haar dochter om kinderopvang af en zei dat als ze echt een ”traditioneel’ gezin wil. Ze zou moeten overwegen haar voorbeeld als thuisblijfmoeder te volgen.

Mensen bestempelden haar als “gerechtigd” omdat ze gratis kinderopvang van haar moeder verwachtte en haar tijd niet naar waarde schatte. Terwijl anderen, die iets sympathieker waren, zeiden dat het prima was om haar moeder de vraag te stellen, maar dat er geen verwachtingen van de oudere vrouw mochten zijn. De dochter schetste de situatie en zei dat zij haar moeder, die sinds 1992 geen deel meer uitmaakt van de beroepsbevolking, heeft gevraagd voor haar kind te zorgen wanneer zij weer aan het werk gaat.

Ze weigerde en zei dat ze te oud is en dat ze haar kinderen al heeft opgevoed”, legde de vrouw uit. Ze voegde eraan toe dat als ik deze baby echt wilde, ik er misschien aan had moeten denken om net als zij thuis te blijven om voor het kind te zorgen terwijl mijn partner gaat werken en voor ons zorgt als een “traditioneel” gezin. En dat als zij en mijn vader er samen uitkomen, wij dat ook kunnen.

Financiële situatie

Dit is echter geen optie vanwege de financiële situatie van de dochter. Ik verdien 55.000 dollar per jaar. Maar heb 39.000 dollar aan studieleningen en 20.000 dollar aan andere schulden (creditcard, autolening, medische schuld op krediet). Mijn partner verdient ongeveer 36.000 dollar en heeft 5.000 dollar creditcardschuld.’

Ze zei dat ze de verplichting heeft om als grootverdiener weer te gaan werken om het gezin overeind te houden. We wonen momenteel in een klein appartement met één slaapkamer in een grootstedelijk gebied, en moeten geld sparen om naar een appartement met twee slaapkamers te verhuizen als de baby over een paar jaar groot is, omdat we dan meer ruimte nodig hebben. Haar moeder was echter niet sympathiek en zei dat als ze voor de baby gaat zorgen, ze betaald wil worden.

Bron: Daily mail

Vrouw neemt ongewone stap en geeft borstvoeding aan haar man

droom tattoo

Influencer huilt nadat haar droom tattoo op Bali vreselijk misgaat