in ,

Vrouw stuurt andere moeder de lucht in als ze vecht voor goud op sportdag

Beeld: YouTube @SWNS

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: we zagen de finishlijn in de verte en vroegen ons af hoe we daar sneller konden komen. Nou, het blijkt dat mama Katie McDermott, harder werkt, niet sneller. Deze competitieve moeder stuurde namelijk een andere moeder de lucht in toen ze op sportdag om goud streed.

Sportdag

De moeder deed mee aan de ouder race op de sportdag van haar dochter toen het serieus werd. De race was nek aan nek tussen Katie en een andere moeder, maar toen ze zich realiseerde dat ze niet zou winnen, duwde ze de andere moeder uit de weg. Zoals je je kunt voorstellen, de vrouw vloog en Katie won, maar tegen welke prijs?

Het bleek een behoorlijke prijs te zijn, want ze probeerde een belofte aan haar dochter te houden. Ik vraag me af of dat excuus zou opgaan voor de Olympische Spelen? Toch besefte Katie niet hoe hard ze de andere moeder onder druk zette: “Ik zei tegen mijn dochter dat ik nummer één zou worden, dus dat moest ik zijn! “Ik zag dat ze aan het winnen was, dus ik gaf haar een klein duwtje en ze vloog de lucht in. “Ik weet niet wat me bezielde om het te doen, ik dacht gewoon aan hoe graag ik wilde winnen!”

Verontschuldiging

De moeder verontschuldigde zich: “Ik kende de moeder niet zo goed, iedereen was geschokt, maar we zijn daarna gewoon doorgegaan. “Als je dit ziet, sorry dat ik je duwde, het was niet mijn bedoeling om je te laten vliegen! “Maar ik heb er geen spijt van, want ik heb gewonnen!”

Toch is Katie niet de enige ouder die de race behoorlijk serieus neemt, met een groot aantal anderen die naar Twitter gaan om commentaar te geven op hun race. Een gebruiker schreef: “Ah sportdag wanneer alle moeders en vaders super competitief worden voor de ouder race hoop dat de zon schijnt voor jullie allemaal.” Terwijl een ander de goede oude prinses Diana ter sprake bracht: “Dit zette me aan het denken over sportdag en of ze super competitief is over de ouder race. Het lijkt erop dat prinses Diana vroeger een snelle starter was!” Een derde was nieuw in de race, maar had het hart van een winnaar: “maar ik ben enthousiast over de sportdag omdat ik het nog niet eerder heb gedaan. en ik ben super competitief en ik wil ELKE MUMS RACE winnen oh ja oh ja.” Hoe competitief was jouw familie op sportdag?

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SWNS

Dit zijn 6 onvoorspelbare films op Netflix

Non trekt zoenende meisjes uit elkaar tijdens opname in Napels