in

Bezorger filmt reacties van klanten die hij confronteert voor het niet geven van tip

Bezorger filmt reacties van klanten die hij confronteert voor het niet geven van tip
Beeld: TikTok @dashingtrader

Een man die als bezorger werkt, heeft reacties van klanten vastgelegd. Deze zijn allemaal klanten die hij confronteerde voor het niet geven van een tip. Deze bezorger vindt het duidelijk niet kunnen dat er klanten zijn die dit doen. Als hij zo een klant tegenkomt, kan hij zich niet inhouden en moet hij wat van zeggen.

Filmt reacties van klanten

Als je als bezorger werkt, zijn er verschillende manieren om geld te verdienen middels het ontvangen van tips. Een bestelling binnen een redelijke tijd afleveren, ervoor zorgen dat het eten intact blijft en beleefd zijn tegen de klant, zijn allemaal trefzekere tactieken. Een andere manier om tips van klanten af te troggelen is om het volgende te doen: Je kunt ze thuis confronteren, terwijl je een camera in hun gezicht richt. Tenminste, dit is een geniaal idee van een bezorger die op TikTok @dashingtrader heet. Volgens zijn TikTok-bio is deze bezorger de ‘snelste’ in de branche, maar waarschuwt hij dat hij de confrontatie aangaat met ‘geen fooi-klanten’. Iemand die een kijkje neemt op zijn profiel, zal meteen merken waarom dat het geval is.

@dashingtrader Multiple CLOWN Encounters! 🤡💪🤣 #shorts #foryou ♬ original sound – DashingTrader

Confronteert kanten voor het niet geven van tip

In zijn video’s filmt @DashingTrader zichzelf terwijl hij klanten confronteert die geen fooi hebben gegeven, terwijl ze hun eten online bestellen. Afhankelijk van hoeveel fooi ze hebben gegeven besluit hij om een spelletje, genaamd ‘smash or pass’, met de klanten te spelen. Onlangs ging deze bezorger/TikToker viraal toen hij een videocompilatie plaatste van zijn ‘clown-ontmoetingen’ met ‘geen fooi-klanten’. Elke keer dat hij zijn telefooncamera in het gezicht van een klant richt, vraagt hij hen: “Heb je ooit gehoord van geen fooi, geen reis?”. Dit doet hij voordat hij ze vraagt waarom ze besloten hem geen fooi te geven voor hun bestelling.

Bron: unilad.com

Beeld: TikTok @dashingtrader

Bodybuilder showt super afgetraind lichaam: 'Hij gaat niet naar de gym en eet alleen maar junkfood!'

Bodybuilder showt super afgetraind lichaam: ‘Hij gaat niet naar de gym en eet alleen maar junkfood!’

Vrouw die 'gevangen zit in lichaam van kind' introduceert haar nieuwe vlam!

Vrouw die ‘gevangen zit in lichaam van kind’ introduceert haar nieuwe vlam!