in

Vrouw eet 1 keer per week zodat haar zes katten geen honger lijden

katten

Een vrouw in Engeland heeft alleen genoeg geld om zelf één keer per week te eten, maar laat haar zes katten geen honger lijden.

Haar zes katten lijden geen honger

Yasemn Kaptan, 46, heeft onthuld dat ze slechts één keer per week eet en in plaats daarvan haar geld gebruikt om haar katten te voeden, omdat de kosten van levensonderhoud blijven stijgen. De vrouw uit Noord-Londen zei dat ze het niet over haar hart kan verkrijgen om haar groep katten te laten verhongeren, omdat ze ze allemaal heeft sinds ze kittens waren en haar zeer dierbaar zijn. De thuiszorgverlener zei dat ze “geen geld over heeft”. Ze voegde eraan toe dat ze niet weet hoe zij of haar partner, Erdinc het zouden redden zonder de katten.

Kaptan leeft van slechts één maaltijd per week en drinkt pepermuntthee tussen haar enige maaltijd door om haar honger te stillen. Als gevolg hiervan is haar gewicht gedaald van 89 kilogram naar inmiddels 57 kilogram. Haar enige maaltijd van de week bestaat meestal uit BBQ-groenten zoals paprika, uien en een salade.

Afbeelding: SWNS

Kittens

Yasemn ontvangt een mantelzorg toeslag omdat haar partner lijdt aan multiple sclerose. “Wanneer ik mijn mantelzorg toeslag krijg, gaat het naar kattenbakvulling, kattenvoer, koekjes en speciale melk, het neemt al mijn geld in beslag. Ik kan net mijn telefoonrekening betalen”, zei ze.”Mijn partner maakt zich zorgen om me, maar ik ben er nu aan gewend. Ik zal oké zijn, dingen zullen beter worden.” zegt Yasemn hopend.

Ze adopteerde de groep katten toen ze als personal shopper werkte en gemakkelijk voor zichzelf, haar katten en haar rekeningen kon zorgen.Maar de situatie werd nijpend toen ze gedwongen werd om haar baan op te geven nadat ze in 2022 was gediagnosticeerd met osteoporose. Hoewel ze een dappere houding aanneemt, onthulde ze dat ze worstelt met een gebrek aan energie door het niet eten. “Ik huil om de dag, ik probeer blij te zijn met mezelf, maar ik ben down en moe”, zei ze.

Afbeelding: SWNS

Bron: Ladbible.com

Afbeeldingen: SWNS

18-jarige uit vlucht gezet nadat hij opmerkingen richting een reiziger met overgewicht maakte

18-jarige uit vlucht gezet nadat hij opmerkingen richting een reiziger met overgewicht maakte

Serveerster woedend nadat ze maar 10% van grote rekening als tip kreeg: 'Manager vraagt zonder resultaat naar meer!'

Serveerster woedend nadat ze, maar 10% van grote rekening als tip kreeg: ‘Manager vraagt zonder resultaat naar meer!’