in

Vrouw krijgt woedende reacties nadat ze heeft toegegeven dat ze bankgegevens eist van mannen op hun eerste afspraakjes

Afspraakjes
Beeld: Instagram

Een podcaster is viral gegaan vanwege de eisen die ze stelt van mannen op hun eerste afspraakjes en het bespreken van geld.

Eerste afspraakjes

Sofia Franklyn was co-host van Call Her Daddy met Alexandra Cooper en praat nu met celebrity gasten op haar Sofia met een F podcast. Maar de 31-jarige gooide haar luisteraars onlangs in een waanzin toen ze een belangrijk deel van haar dating gewoonten toegaf. Jongens, als jullie hopen op een date met Franklyn, wees er dan op voorbereid dat ze naar jullie bankgegevens vraagt. Ja, de influencer zorgt ervoor dat haar matches hun gegevens meteen op de eerste date met haar delen. Ze zei: “Ik maak geen grapje, ik heb de laatste drie mannen met wie ik heb gedate om hun bankgegevens gevraagd op de eerste date.” De gast van de aflevering, contentmaker Leo Skepi, antwoordde: “Ik beoordeel de acties van mensen niet, ik kijk naar de intentie erachter.

“Waarom vraag je daar dan om?” Franklyn onthulde dat ze de informatie direct van onderweg wil weten, omdat ze alleen maar wil ‘daten met een rijke man die geld heeft’. De podcaster voegde eraan toe: “Ik denk, weet je, ik heb een baan. Ik ben erg succesvol. Dus ik denk dat ik elk recht heb om te zeggen: ‘Hoi, zitten we op hetzelfde niveau, of verdoe ik mijn tijd?'”

Slimme meid

Maar de reacties op X, vroeger bekend als Twitter, waren niet geweldig omdat gebruikers haar al snel afmaakten als een ‘goudzoeker’ en zeiden dat ze ‘in de verkeerde visgaten vist’. Een ander voegde eraan toe dat ze ‘zou moeten weten dat een banksaldo zelden een weerspiegeling is van wat iemand waard is’. Terwijl één persoon zei: “Nee, ik zou haar die informatie niet geven – maar om te beginnen ben ik niet haar demografie. Ik sta niet op haar radar en de meeste andere gasten in de reacties ook niet.”

Een gebruiker prees de podcast echter met de woorden: “Slimme meid, ze weet wat ze wil.” In een iets andere dating stijl zijn er verhalen van mannen die hun dates een Venmo-verzoek sturen nadat hun eerste date niet is gelukt. Eén vrouw herinnerde zich dat haar date zijn creditcard gaf om te betalen voor hun drankjes in een bar in Brooklyn. Maar toen ze hem later vertelde dat ze hem niet meer wilde zien, vroeg hij haar het geld voor de drankjes te sturen. “Ik was compleet in shock,” zei ze. “Het leek erop dat de enige reden dat hij aanbood om voor mijn drankjes te betalen, was dat hij iets van me verwachtte.”

Bron: Unilad

uitlopen

Man beweert dat hij voor zijn vrouw mag uitlopen omdat hij ‘alles betaalt’

aangeklaagd

Vrouw aangeklaagd nadat ze de politie probeerde wijs te maken dat ze was vermoord