in

Vrouw steelt op zeer opvallende wijze de aandacht tijdens trouwfeest

Tijdens een trouwfeest staan twee mensen centraal, de vrouw in onderstaand filmpje zorgde er echter voor dat alle ogen op haar waren gericht.

Middelpunt

Een huwelijksfeest is een belangrijke mijlpaal in het leven van twee mensen. Het is dan ook gebruikelijk dat tijdens deze gelegenheid de aandacht voornamelijk uitgaat naar het bruidspaar. Zij zijn immers de sterren van de dag en het stralende middelpunt van het feest. Echter, tijdens een recent huwelijksfeest werd deze normale gang van zaken abrupt verstoord door een onverwachte gebeurtenis.

Onvergetelijk

Terwijl het bruidspaar net naar buiten stapte om te genieten van hun eerste momenten als man en vrouw, gebeurde er iets onverwachts. Een gast van het feest, een vrouw, kwam onfortuinlijk ten val en belandde in het nabijgelegen water. Hoewel dit ongelukkige incident ongetwijfeld niet haar bedoeling was, trok ze hiermee wel onbedoeld de aandacht naar zich toe. Het hele voorval werd bovendien vastgelegd op camera, waardoor het een dag werd om nooit te vergeten voor iedereen die aanwezig was.

Bron: Zita

serveerster

Serveerster ontslagen na gulle tip van bijna 4,000 euro

Bestuurder van piepkleine auto denkt met zijn auto een vrachtwagen te kunnen stoppen: 'Hij heeft een grove inschattingsfout gemaakt!'

Bestuurder van piepkleine auto denkt met zijn auto een vrachtwagen te kunnen stoppen