in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw speelt fluit met haar ‘poes’ tijdens Franse talentenshow

Een vrouwelijke kandidaat van een Franse talentenshow shockeerde het publiek met een heel bijzonder talent. Ze bespeelde namelijk een fluit met haar “poes“, en de meeste mensen vonden het beschamend en vulgair.

Fluit bespelen met haar “poes”

Beatrice McQueef uit Australië heeft tijdens de show “France has an incredible talent” voor de nodige ophef en sensatie gezorgd, toen zij op het podium verscheen en de fluit begon te bespelen met haar spleet. De 40-jarige die gynaecoloog is van beroep zat ondersteboven tussen twee stoelen met haar benen wijd terwijl ze het deuntje ‘Vader Jacob’ blies.

Ongepast

Kort voor de voorstelling had presentatrice Karine Le Marchand het jonge publiek uitgenodigd de zaal te verlaten. “Hun kuise ogen zijn niet geschikt”, had ze gezegd. Toch waren menig volwassenen er niet van gediend dat de vertoning op nationale televisie werd uitgezonden. De jury bleek ook niet onder de indruk van Beatrice haar kunsten. Juryleden Helene Ségara en komiek Sugar Sammy stemden rood, hoewel Marianne James en Éric Antoine iets enthousiaster waren. Beatrice McQueef werd echter niet geselecteerd voor de volgende ronde, tot opluchting van vele kijkers.

“Het is echt onzin”, “Het is vulgair voor een familieshow”, “Ik ben geschokt” waren de reacties op social media na het optreden. De Australische heeft in ieder geval haar ‘five minutes of fame’ gehad en de video van haar unieke talent is viraal gegaan.

Bron: Zita.be

Beeld: YouTube @Asusencrix / Instagram: @dr_mcqueef

Influencer uit Louvre gezet om haat schaarse kleding

Influencer uit Louvre verwijderd om haar schaarste kleding

Transgender man is getrouwd met vrouw die op vrouwen valt

Transgender man is getrouwd met vrouw die op vrouwen valt