in

Vreemden die hun dubbelganger hebben ontmoet en veel vragen hebben

YouTube @Origin

Door de jaren heen werd het ontmoeten van een dubbelganger beschouwd als het hebben van pech. Daarnaast werd het door veel folkloreverhalen als een slecht voorteken neergezet. Een dubbelganger werd gezien als een kwaadaardige tweeling of zelfs een paranormale entiteit. In dit artikel wordt er meer verteld over dubbelganger die elkaar hebben ontmoet en met vragen zijn komen te zitten.

Dubbelganger in dezelfde Boeing en hotel

Op zich is het ontmoeten van je dubbelganger een moment om de kans hiervan in te schatten. Maar wat is de kans dat je in dezelfde vlucht stapt en ook nog incheckt in hetzelfde hotel. Dit is precies wat er gebeurde toen een man zijn dubbelganger heeft ontmoet. Nadat hij zijn dubbelganger had ontmoet zijn ze samen wat gaan drinken. De foto’s tonen aan dat ze qua uiterlijk inderdaad heel moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn.

YouTube @ Origin

Gepensioneerde dubbelganger ontmoet

Neil Richardson is een gepensioneerde priester. Na zijn pensionering heeft hij het besluit genomen om ergens anders te gaan wonen. Na een tijdje te hebben gewoond op zijn nieuw adres kwamen er mensen bij hem langs om hem te groeten met “Hallo John”. Achteraf gezien bleek dat zijn dubbelganger ook in de buurt verbleef. De foto’s tussen Neil en zijn dubbelganger John laten inderdaad zien dat de twee sprekend op elkaar lijken. Je blijft dan met de vraag of de twee elkaar niet kennen. Het zal je maar overkomen dat je op je oude dag moet ontdekken dat er een “tweede” van je ergens rondloopt.

Uniek moment

Dubbelgangers die elkaar ontmoeten zorgen ervoor dat er een speciaal moment ontstaat. Dit omdat jij je zult afvragen hoe het kan zijn dat je geen bloedverwant van iemand ben, maar toch sprekend op hem of haar lijkt.

Bron: Boredpanda

Dit zijn een van de oudste social media influencers

Dit zijn een van de oudste social media influencers

Angstaanjagend moment: wilde beer probeert toerist te pakken die uit auto stapte voor selfie