in

Vrouw probeert nuchterheidstest te doorstaan door Ierse volksdans te doen maar mislukt spectaculair

Plan van vrouw om nuchterheidstest te doorstaan door de Ierse volksdans te doen mislukt spectaculair
YouTube @ FOX 35 Orlando

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Florida die onderworpen werd aan een nuchterheidstest probeerde deze op een creatieve manier te doorstaan. Door de Ierse volksdans te doen, probeerde ze agenten te overtuigen dat ze niet onder invloed was van alcohol. Maar plan mislukte spectaculair en viel zo door de mand.

Nuchterheidstest doorstaan

Toen de politie op de plek arriveerden zagen ze de vrouw die bezig was de Ierse volksdans te doen. Volgens de politie heeft de vrouw, die Amy Harrington heet, een aanrijding veroorzaakt. Tijdens het achteruitrijden botste ze tegen een andere auto. Agenten zeiden dat de ogen van de vrouw bloedrood waren en vol zaten met tranen. Volgens het proces-verbaal was Harrington niet in staat om instructies van de politie op te volgen. Verder had ze veel moeite om op haar eigen benen te staan. Hierdoor kwam ze bijna te vallen.

YouTube @ FOX 35 Orlando

Plan mislukt spectaculair

Een agent die de test afnam vroeg: “Mag ik je aandacht zodat ik je instructies kan geven?” Harrington antwoordde: “Ja, nou, je klinkt als mijn balletcoach, dus het klinkt ongeveer goed,”. Na het uitvoeren van ‘meerdere ballet- en Ierse volksdansbewegingen’ zei de officier: “Dat ging niet goed.” Toen Harrington geen excuses meer kon bedenken weigerde ze aan het einde een test af te nemen. Op basis hiervan werd ze aangeklaagd voor rijden onder invloed van alcohol. Dit alles vond plaats op 27 april van dit jaar. Naar zeggen van de politie heeft Harrington sinds 2019 tot twee maal geweigerd om een nuchterheidstest te nemen.

Wetgeving

Volgens de Cornell Law School wordt rijden onder invloed van alcohol in alle Amerikaanse staten als een criminele rij overtreding beschouwd. Deze overtredingen omvatten gevaarlijke rijbeperkingen veroorzaakt door alcohol, drugs of andere gecontroleerde stoffen. Het ziet er dus niet zo mooi uit voor de vrouw.

Bron: Unilad

Man gearresteerd: verliet vrouw op huwelijksreis om een ‘nacht vrouw’ te bezoeken

'Curvy' leraar adresseert kritiek ouders over 'aandachtszoekende' posts

‘Curvy’ leraar reageert op kritiek ouders over ‘aandachtszoekende’ posts