in

Man is verbijsterd wanneer hij ontdekt dat zijn vrouw eigenlijk zijn zus is na een medisch onderzoek

verbijsterd
Beeld: Pexels


Een man die in zijn kindertijd was geadopteerd was nog steeds verbijsterd over de gebeurtenissen die zijn gezin op zijn kop hadden gezet. Na zes jaar huwelijk en twee kinderen wendde hij zich tot de Reddit-gemeenschap om zijn hart te luchten en meningen te verzamelen, hoewel hij van plan was om het bericht kort na publicatie te verwijderen.

Verbijsterd over gebeurtenissen

Het begon allemaal toen zijn vrouw ziek werd en een niertransplantatie nodig had. Om te controleren of hij een potentiële donor kon zijn, ondergingen ze samen klinische tests. Het schokkende nieuws dat ze te horen kregen, veranderde alles. De artsen ontdekten namelijk dat hun DNA zo’n hoge overeenkomst vertoonde dat er maar één duidelijke en onverwachte conclusie mogelijk was: de man en zijn vrouw waren eigenlijk broer en zus. Door de adoptie had de man geen toegang gehad tot documenten met informatie over zijn biologische ouders, waardoor hij de waarheid niet eerder had kunnen achterhalen.

Direct na de geboorte van onze zoon werd mijn vrouw ziek en nu heeft ze een niertransplantatie nodig. Helaas bleek geen van haar familieleden geschikt als donor te zijn.” Ondanks dat hij besefte dat de kans op succes klein was, besloot hij zich te laten testen. Hij zei: “Ik wist dat het een gok zou zijn, maar toen kreeg ik een telefoontje dat ik compatibel was.”

Beeld: Pixabay

Aanvullende tests

Op dat moment stelden de artsen voor dat de man verdere “aanvullende” tests zou ondergaan op basis van gegevens die waren gevonden in de “HLA-weefseltest”. Na de laatste onderzoeken was er geen twijfel meer: hij en zijn vrouw hadden een “ongewoon hoog matchingspercentage”. Het nieuws zorgde voor shock en verwarring bij het paar. “We zijn familie, en nee, ik maak geen grapje. Ik weet niet wat ik moet doen.”

Er waren veel reacties op zijn verhaal, en een specifieke gebruiker schreef: “Als je gelukkig bent, ben je gelukkig. Doneer de nier aan je zus-vrouw en blijf een uitstekende ouder voor je kinderen.” Wat zou jij hem adviseren te doen?

Bron: Curioctopus

liefde

“Priester en non breken tegelijkertijd hun geloften en worden verliefd”

hoge fooien

“Bezorger geeft voorkeur aan bestellingen met hoge fooien: “Ik verdien meer en werk minder””