in

Moeder en baby doen samen fitness oefeningen

Moeder en baby doen samen fitness oefeningen
Beeld: YouTube @ Cater Clips

Een moeder die in de verwachting is doet er alles om fit te zijn voor haar baby. In het verlengde hiervan kiezen ze ervoor om een gezonde levensstijl op na te houden. Sommige moeders doen dit door gezond te eten en sommige kiezen ervoor om fitness oefeningen te doen. Het laatste is waarvoor een moeder uit Verenigde Staten van Amerika heeft gekozen.

Moeder en baby samen

In een video die op YouTube is geüpload is de 30-Jarige Michelle Schwartz te zien tijdens haar zwangerschap. In de video doet ze verschillende fitness oefeningen. Ze ziet er vitaal uit en schijnt ook heel veel zin in de verschillende oefeningen te hebben. Hoewel ze zwanger is, lijkt ze de oefeningen moeiteloos uit te voeren. Als het nu gaat om gewichten heffen of push-ups, niets is voor haar te veel. Los van het gegeven dat ze met haar zwangerschap aan fitnessen is, is er toch iets anders dat haar situatie zo speciaal maakt. Dit heeft veelal te maken met het traject dat ze heeft afgelegd vóór en ná haar zwangerschap.

YouTueb kanaal Cater Clips

Vóór en ná de zwangerschap

In de video is verder te zien dat Michelle vóór en na de zwangerschap aan het fitnessen is. In de video is er duidelijk een transformatie te zien van het fitnessen zonder en met een baby. Je hoort het inderdaad goed, nadat ze is bevallen is ze niet gestopt met het fitnessen. Samen met haar kleine is ze verschillende oefeningen aan het doen. Zo is te zien waar ze haar baby op haar scheenbeen laat rusten en deze heen en weer aan het bewegen is. Wat het nog schattiger maakt, is dat haar baby er ook van geniet. Michelle is kan zeker gerekend worden tot de categorie fitte moeders.

Bron: YouTube

Maak kennis met de menselijke jongen met een staart

Jongen met overgewicht valt 192 kg af!

Dikste jongen ter wereld valt 192 kg af!