in

Vrouw probeert magische kater pil: drink 4 Vodka’s om te zien als het werkt

Jezelf dat extra drankje inschenken voelt altijd als een goed idee, totdat je de volgende ochtend wakker wordt, met een bonkend hoofd en een mond droger dan de Sahara woestijn… Ja, we hebben het allemaal ooit eens meegemaakt. Maar wat als we je zouden vertellen dat er een magische pil is die beweert dat allemaal te voorkomen?

De magische pil

Maak kennis met Myrkl: de nieuwe anti-kater pil ‘die echt werkt’. Volgens de makers is het de eerste pil die je voor het drinken van alcohol inneemt en die de alcohol afbreekt voor het de lever bereikt en dus zo de symptomen van een kater verlicht. Na 30 jaar onderzoek bedacht de wetenschapper Johan de faire in 1990 de pil die ook nog eens 100% natuurlijk en vegan is. Het doel van Myrkl volgens de directeur is om drinkers de volgende dag op hun best te laten voelen. Het bedrijf waarschuwt echter wel dat het geen medicijn is wat overmatig alcoholgebruik moet stimuleren.

De bacteriën, aminozuren en vitamine B12 in Myrkl breken de alcohol af en zetten deze om in water en kooldioxide. Aanbevolen zoals in de bijsluiter, dient 2 maal een tablet, 1 of 12 uur voor het drinken ingenomen te worden. Volgens een onderzoek van het bedrijf hadden drinkers die twee pillen slikten en twee glazen wijn dronken, een uur later 70 procent minder alcohol in hun bloed dan degenen die het niet hadden ingenomen.

Beeld: Pexels

De test

De vrouw die de pil uittestte gaf aan skeptisch te zijn: Ik schonk de eerste van 4 drankjes in en ging rustig verder met mijn avond, licht zelf uit gedaan naar het vooruitzicht van wakker worden zonder kater. Twee Vodka’s later begon ik mij vrolijker te voelen en wellicht meer aangeschoten dan gebruikelijk. Na het beëindigen van het FaceTime gesprek wat ik had met mijn beste vriend, schonk ik nog 2 glaasjes in en zei een schietgebedje naar de Myrkl Goden om mij niet met een kater naar de sportschool te laten gaan de volgende ochtend.

Na een nacht ononderbroken slaap, werd ik 8 uur later wakker, bereid om op de blaren van mijn actie te zitten, klaar voor de gevolgen van de voorgaande avond. Maar er gebeurde helemaal niets! Behalve een hoofdpijn die sneller verdween, voelde ik mij goed. Het was pas in de sportschool en een blik op de pull-up machine dat het gevoel van zekerheid door Myrkl mij in de steek begon te laten. Gek genoeg doorstond ik mijn hele work-out sessie zonder te willen overgeven, wat een aangename verrassing was in vergelijking met andere sessies na een avondje drinken. Ik ontkwam niet aan een lichte kater, maar in het vervolg zou ik Myrkl wel gebruiken omdat de kater vele malen minder heftig was.

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

11 foto’s die je gedachten de verkeerde kant op kunnen leiden

Man transformeert in "donkere alien" wordt uitgelachen en mensen "rennen weg" van hem

Man transformeert in “donkere alien” wordt uitgelachen en mensen “rennen weg” van hem