in

Man slaat een twee meter lange haai in het gezicht nadat deze hem aanviel

haai

Een oudere man die werd aangevallen door een haai herinnerde zich het angstaanjagende incident nadat hij met het dier had gevochten.

Lange haai

Richard Stubbs was zaterdag met een groep mensen aan het snorkelen bij Salty Sea Fossils in de Yallingup Lagoon in het zuidwesten van Western Australia voordat hij werd aangevallen door de haai. De 77-jarige man werd in zijn been gebeten door het roofdier dat op de loer lag in het zeewier, terwijl hij in het water zwom. De grootvader, sloeg het dier vervolgens en wist op dramatische wijze te ontsnappen dankzij de hulp van enkele anderen die in het water waren. Meneer Stubbs zei dat hij niet wist dat het een haai was die hem had gebeten. En zei verder dat hij plotseling bang was nadat hij door het dier was geraakt.

Ik was erg bang,” vertelde hij aan 7 News. En ik wist echt niet wat ik moest doen. Het was heel ogenblikkelijk”, zei hij. Stubbs liep een diepe snee in zijn rechterbeen op nadat de haai zijn tanden zwaar in zijn kuit had weten te zetten. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij werd behandeld aan zijn verwondingen. De heer Stubbs zei dat hij dankbaar was dat hij uit het schokkende incident werd gered door teamgenoten van zijn lokale zwemteam, die hem hielpen terug te keren naar de kust. Als ik erover nadenk, het hele gebeuren, de hele gelegenheid die zich voordeed, heb ik gewoon geluk dat ik die steun en de mensen om me heen heb,” zei hij.

Haaienaanvallen

Men denkt dat een wobbegong haai Mr. Stubbs in zijn been heeft gebeten. De haai komt vaak voor in riffen en ondiepe wateren in de oceaan. WA is opgeschrikt door een golf van haaienaanvallen nadat maandag een andere man werd aangevallen door een grote witte haai bij Gnarabup Beach in de Margaret River regio. De surfer wist op wonderbaarlijke wijze zijn eigen leven te redden door 600 meter terug te zwemmen naar de kust, hoewel hij ernstig in zijn been was gebeten.

Hij herstelt momenteel in het Margaret River Hospital na een diepe snee in zijn linkerbeen. Getuigen zeiden dat de man, die in de 20 is, ‘veel bloed verloor’ tijdens de angstaanjagende beproeving. De Shire of Augusta Margaret River sloot maandag tot nader order alle stranden van Gas Bay tot Margaret River Mouth.

Bron: Dailymail

school

Vader haast zich om dochter van school te halen:” leraar ziet meteen iet opvallend op zijn broek”

spuug

Maak kennis met de zwaar getatoeëerde zakenvrouw van 31 die leeft op een dieet van rauw vlees en zelfgemaakte kaas van haar eigen spuug