in

Vrouw op blind date vraagt zich af: “Wat zal mijn date van mijn borsthaar vinden?”

blind date

Esther is ‘body hair’ activiste die haar harige lichaam heeft leren omarmen. Wat zal haar blind date hiervan vinden?

Breekpunt

Esther, influencer en kunstenaar uit Montreal gaf maandelijks honderden dollars uit om haar lichaamshaar onder controle te houden, totdat ze uiteindelijk een breekpunt bereikte. Ze heeft inmiddels haar lichaamshaar omarmt en houdt ze van haar harige borst. Ze laat graag haar benen, armen en borsthaar zien en dit komt ook naar voren in haar kunst. “Ik vind mijn borsthaar mooi. Ik was erg harig toen ik opgroeide, maar omdat ik veel schoor, kreeg ik nog meer lichaamshaar. Ik haatte vroeger mijn borsthaar, maar nu wil ik het omarmen.” zegt Esther.” Mijn missie is om vrouwelijk lichaamshaar te normaliseren door alles wat ik doe.” voegt ze hieraan toe.

Esther zal voor het eerst op een blind date gaan en hoopt dat de man niet zal afknappen op haar unieke uiterlijk. In het verleden wisten haar dates meestal wel hoe ze eruit zag en harig was.”Ze wisten dat ik harig was vanwege mijn sociale media. Ik wil graag bij iemand zijn die niet beschaamd is om met mij rond te lopen, en ik ben nog nooit met iemand geweest die zich schaamde.”

Blind date

Esther gaat op date met theaterstudent Giovanni. De 24-jarige man die zegt van grappige vrouwen te houden die hun uiterlijk verzorgen, lijkt het op het eerste gezicht niet erg te vinden dat Esther haar borsthaar boven haar truitje mee piept. Ze vertelt hem dan ook openlijk over haar ervaring met haar harige levensstijl.” Ik merkte mijn lichaamshaar op toen ik 11 jaar oud was. Ik zat op de basisschool en ik had mijn shirt een beetje omhooggetrokken en mijn vrienden zagen de haren op mijn buik en dat was toen ik een beetje zelfbewust begon te worden.” Vertelt Esther.

“Ik begon mijn borsthaar echt te laten zien, waarschijnlijk in 2019, en sindsdien begon ik v-halzen te kopen waarbij ik zonder angst naar buiten kon gaan of zelfs jurken en rokken, zonder bang te zijn dat mensen mijn lichaamshaar zouden zien.” bekent ze. De twee hebben een geslaagde date en Esther is blij met hoe open en deskundig Giovanni overkwam. Giovanni had het volgende te zeggen: “De date ging super goed. Het was een genoegen om Esther te ontmoeten en met haar te praten. Ze is een heel interessant persoon en erg schattig. We konden goed met elkaar opschieten, het was soms wat ongemakkelijk, maar het ging goed.” Of de twee elkaar hierna nog hebben gezien is niet duidelijk.

Bron: Truly

Beeld: Instagram @artist_esie

Fast & Furious

Bedrijf biedt € 1000 om elke Fast & Furious film te bekijken

barbie

Menselijke Barbie’ toont haar extreme nieuwe uiterlijk na haar nieuwe ronde van operaties.