in

Rechter werd betrapt op ’15 keer’ masturberen in rechtbank tijdens rechtszaken!

Rechter werd betrapt op '15 keer' masturberen in rechtbank tijdens rechtszaken!
Beeld: YouTube @ The Prophet From Trailopen

Wat voor beeld moet je beeld scheppen als je hoort dat een rechter betrapt werd op ’15 keer masturberen’. Maar dat is nog niet het heel verhaal, want dit alles speelde zich af in de rechtbank tijdens rechtszaken. Dat is het moment waar je denkt aan waar de wereld naartoe gaat. Als het aan deze rechter ligt, dan is het wellicht…een ‘hoogtepunt’.

Rechter betrapt op ’15 keer’ masturberen

De voormalige rechter die masturbeerde met een penispomp tijdens processen, werd veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf. De Oklahoma-rechter zat 23 jaar op de bank en werd naar verluidt betrapt op het gebruik van het apparaat onder zijn gewaad. Donald Thompson werd in 2004 gedwongen met pensioen te gaan en werd later in 2006 veroordeeld. Thompson, toen 59 jaar oud, werd in zijn rechtszaal in Creek County veroordeeld voor vier misdrijven wegens onfatsoenlijke blootstelling. En kreeg ook een boete van € 36739.40.

Beeld: YouTube @ The Prophet From Trailopen

Gebeurde in de rechtbank tijdens rechtszaken

Zijn voormalige rechtbankverslaggever, Lisa Foster, vertelde de autoriteiten dat ze blijkbaar zag dat Thompson het apparaat bijna dagelijks gebruikte tijdens een moordproces in augustus 2003, waarbij een man werd beschuldigd van het doodschudden van een peuter. Ze herinnerde zich dat de grootvader van de vermoorde peuter een emotionele getuigenis aflegde terwijl hij ‘echt begon te tranen en de rechter stond daarboven zijn ding te pompen.’ “Het was misselijkmakend”, zei de rechtbankverslaggever. Foster beweerde dat ze de rechter tussen 2001 en 2003 maar liefst 15 keer heeft betrapt. Hij is uiteindelijk betrapt toen mensen in de rechtszaal het ‘sh-sh’-geluid hoorden van lucht die door de penispomp snelde. De politie besloot hierna een foto te maken van het seksapparaat onder zijn bureau. Rechter Thompson zei dat de penispomp aan hem was gegeven als cadeau voor zijn 50e verjaardag door een goede vriend, met wie hij ging vissen.

Bron: unilad.com

rauw vlees eten

Man eet rauw vlees tijdens blind date: ‘Ik hoop dat ze mij accepteert’

Twee atleten lijken op tweeling en hebben dezelfde naam: 'Ze doen een DNA-test om te kijken als ze geen familie zijn!'

Twee atleten lijken op tweeling en hebben dezelfde naam: ‘Ze doen een DNA-test om te kijken als ze geen familie zijn!’