in

Studenten binden leraren vast aan boom en slaan hen voor het geven van ‘slechte cijfers’

Beeld: YouTube @editorji

Vorige week dook een filmpje op van 3 mannen die vastgebonden zaten aan een boom. Al snel werd duidelijk dat het om leraren zou gaan die hun studenten een te laag cijfer gegeven zouden hebben.

Eindcijfers met leraren bespreken

Op de Schduled Tribe school in het oosten van India, waren studenten niet blij na het zien van hun eindcijfer. En ze besloten een ‘vergadering’ in te roepen om de resultaten met hun leraren te bespreken. Maar toen die op de afgesproken plek aankwamen werden zij vastgebonden en ‘geslagen’. “Ik wil deze video viraal maken … deze mensen waren er alleen bij betrokken, het publiek zou het moeten weten.” wordt er geroepen door een van de studenten. Terwijl andere in uniform geklede jongeren de 3 mannen omringen. Hoewel het nog niet duidelijk is of de leraren verwondingen hebben opgelopen door het incident, onderzoeken functionarissen in het gebied de vermeende aanval.

Directeur

Onderwijsfunctionaris, Surendra Hebram, sprak ook over het incident en zei dat ze de zaak snel hadden afgehandeld. “We ontvingen informatie over het incident en hebben gesprekken gevoerd met alle leraren. Toen we daar aankwamen, zeiden studenten dat ze veel minder punten kregen in practica en kregen ze geen adequate reactie van hun leraren.”

De autoriteiten onderzoeken het incident ook. Waarbij de politiefunctionaris van Gopikandar, Nityanand Bhokta, zegt: “Er is geen FIR (eerste informatierapport) ingediend, omdat de schoolleiding geen schriftelijke klacht heeft ingediend. Na verificatie van het incident heb ik de school gevraagd autoriteit om een klacht in te dienen. Maar het weigerde te zeggen dat het de carrières van studenten zou kunnen verpesten.” Wat de cijfers betreft, was het gemiddelde onvolledig door afwezigheid van de directeur die alleen bevoegd was om de praktijk cijfers te geven.

Bron: Unilad

Beeld: Twitter @ANI/ YouTube @editorji

‘Meest getatoeëerde man van England’ woedend: is uit supermarkt gezet

Dit zijn een van de oudste social media influencers

Dit zijn een van de oudste social media influencers