in

Trans koppel onthult: ‘Niet iedereen steunt onze trans relatie’

'Niet iedereen steunt onze transrelatie'
Beeld: YouTube @ truly

LGBT-groeperingen hebben tegenwoordig te maken met bepaalde mensen die geen begrip kunnen opbrengen voor hun seksuele geaardheid. Maar in de afgelopen periode is er veel werk verzet om leden van deze gemeenschap de erkenning te geven. Toch is er nog veel onbegrip te merken onder verschillende delen van de samenleving. Dit hebben trans koppels onlangs moeten meemaken in hun trans relatie.

Trans relatie tussen Matthew en Nuvé

Matthew is een man die als een vrouw geboren is en Nuvé is een man die mannen aantrekkelijk vindt. Samen hebben ze een relatie en zijn ze goed op weg om samen een gezin te stichten. Zo is Matthew recent bevallen van baby Lotus. Volgens Matthew is niet alles smooth verlopen toen hij in de verwachting was. Zo geeft Matthew aan dat hij tijdens zijn zwangerschap, men hem steeds vroeg van waar is je vrouw? Dit ervaarde hij als lastig, omdat hij degene was met de baby. De verwarring is enigszins wel te begrijpen, omdat het moeilijk is om je te voorstellen dat een man zwanger kan raken. In het geval van Matthew was het dus daadwerkelijk een man die in de verwachting is. Los van de ongemakkelijkheid in het ziekenhuis, gaf Nuvé aan dat zijn familie niet onder de indruk is van zijn relatie met Matthew.

YouTube @ truly

Veel onbegrip

De relatie tussen Matthew en Nuvé mag best wel als uniek omschreven worden. En zo zijn er verschillende trans relaties net als van deze twee. Nuve is een man die als een vrouw door het leven gaat en Matthew is een vrouw die als een man door het leven gaat. Samen hebben ze dan een relatie. De discussie rondom trans relaties blijft tot op dit moment verdeeld. Voor wie je dan ook mag kiezen, iedereen heeft een vrije wil om te doen wat hij of zij leuk vindt.

Bron: YouTube

Vrouw onthult dat haar vriend voor alles betaalt omdat ze ‘een investering’ is

Boer die door klimaatactivisten werd geteisterd zet ze op een creatieve manier schaakmat

Boer die door klimaatactivisten werd lastiggevallen bedenkt een creatieve manier om ze weg te sturen