in

‘Viking Guy’ schakelt agressieve man in trein uit

Viking Guy' schakelt agressieve man in trein uit

Een man is bestempeld als een held nadat hij het heft in eigen handen nam. Een dronken man dreigde namelijk gewelddadig te worden in een trein in Los Angeles.

‘Raar’

Adrian Kaczmarek die brute kracht gebruikte om een grillige passagier op een trein in het zuiden van Los Angeles te bedaren, zei dat hij ervoor koos om op te treden, op het moment dat geweld onvermijdelijk leek. De video van het incident, toont een shirtloze man die op een dreigende manier op en neer loopt in de trein, omdat een passagier hem ‘raar’ had genoemd. “Noem me geen mafkees”, zegt de man, terwijl hij tekeer gaat en op de andere passagier afstapt.

Beschermen

Op dit moment lijkt het bijna onvermijdelijk dat de twee met elkaar op de vuist zullen gaan. Totdat Adrian, die sinds het incident ‘Viking Guy’ wordt genoemd, daar een stokje voor steekt. Volgens Adrian koos hij om de man met geweld te bedaren en dat hij tussenbeide moest komen om zichzelf en de mensen om hem heen te beschermen. “Ik wist niet zeker of hij een mes of een pistool had”, zei hij.

De man die inmiddels bijkwam en op de vloer van de trein had lag, werd overgedragen aan de politie die klaarstond op het eerstvolgende station. Hij werd gearresteerd omdat hij hoogstwaarschijnlijk onder de invloed was van een verboden middel.

Bron: Ladbible.com, Latest World News

Vrouw geschokt: 'Hamster van haar buren knaagt door muur van haar kamer'

Vrouw geschokt: ‘Hamster van haar buren knaagt door muur van haar kamer’

Moeder rekent af met onzekerheid: ‘Poseert zonder kleren om vol trots haar mooie rondingen te laten zien!’