in ,

WTFWTF LOLLOL

Avondje stappen loopt uit de hand: vrouw had “te veel op” en is vastgelegd op deurbel camera

Beeld: YouTube @Carters video

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal ons deel van gênante avondjes uit gehad. Maar weinigen van ons zijn geplaagd door videobewijs van dergelijke gebeurtenissen. En deze dronken vrouw merkte echter dat ze het korte uiteinde van de stok trok. Want haar rampzalige thuiskomst van een avond vol plezier werd vastgelegd op haar deurbel camera.

De hele nacht gefeest

Leoni Williamson zei dat ze een fiets had gehuurd om thuis te komen van een avondje stappen in Clapham, Londen. Nadat ze de hele nacht had gefeest met haar vrienden. De camera aan de voordeur legde vervolgens het moment vast dat ze thuiskwam toen haar evenwicht de overhand kreeg. En het is veilig om te zeggen dat ze het heeft gestapeld.

Vastgelegd op deurbel camera

In de zij splitsende clip verklaarde de vrouw dat ze thuis was voordat ze van haar fiets viel en lachte naast haar vriendin. Toen ze zich het incident herinnerde, legde Leoni uit hoe haar vrienden en familie vonden dat de video hen ook prikkelde. “Mijn vriendin en ik hebben veel gelachen”, zegt ze. “Mijn familie vond het heel grappig, ze lachten ook. Iedereen zegt dat ze niet kunnen stoppen met kijken en het wordt elke keer grappiger.” Het komt slechts een maand nadat een man zonder shirt de krantenkoppen haalde nadat hij op camera was betrapt bij het stelen van een plant uit de voortuin van een vrouw.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Carters video

Japanse man verdient zijn geld door niets te doen!

Japanse man verdient zijn geld door niets te doen!

Vrouw gearresteerd: heeft moeder opgelicht voor € 138 miljoen!

Vrouw gearresteerd: heeft moeder opgelicht voor €138 miljoen!