in

Moeder van vijf onthult hoe ze ‘flipte’ toen ze ontdekte dat ze weer zwanger was van een tweeling, nadat ze was bevallen van haar eerste stel

zwanger van tweeling

Een moeder heeft verteld over haar schok toen ze zwanger werd van een tweeling, slechts vier maanden na de geboorte van haar eerste stel.

Weer zwanger

Erica Gutierrez Perez, een 29-jarige moeder van vijf uit Californië, kreeg in 2017 een dochter, Summer, voordat ze in 2021 tweelingmeisjes Arya en Hazel kreeg. In een TikTok-video legde ze in een overlappend bijschrift uit dat ze na het krijgen van drie kinderen niet meer wilde en dat ze ’tevreden’ was met haar kroost. Echter, slechts vier maanden na het krijgen van haar eerste set tweelingen, was Erica verbijsterd om te ontdekken dat er meer tweelingen onderweg waren.

In een eerdere TikTok-clip vertelt ze dat ze in de kliniek zat ‘het te laten bezinken’ toen de artsen haar het nieuws vertelden. Volgens haar zou het betekenen ‘de zorg voor een vijfjarige, plus vier baby’s’. In het commentaargedeelte vertelde ze kijkers dat ze ‘dagenlang huilde’ nadat ze hoorde dat ze opnieuw een tweeling zou krijgen. En dat ze de eerste maanden ‘flipte’. Op de vraag of tweelingen in haar familie voorkomen, onthulde Erica dat de ouders van haar man Allan allebei een tweeling hebben. In een andere video in de aanloop naar de geboorte van haar tweede tweeling schetst Erica enkele van haar angsten, waaronder het feit dat de baby’s het syndroom van Down of nierproblemen zouden kunnen hebben.

@erica14perez I’m sick again for third time this year ! 😩🤧🤒 but this time I decided to not let it get the best of me. So I decided to be proactive even though my head was killing me ! #dayinthelife #morning #afternoon #twins #5 #toddlers #toddlersoftiktok #babiesoftiktok #baby #love #omg #lol #crazy #sick #mom #momof5 #momvlog #vlog #minivlog #momsoftiktok ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Angst

Een andere angst van de moeder was om haar eigen moeder te vertellen over haar ongeplande zwangerschap. Veel respondenten konden zich vinden in deze bezorgdheid. Waarbij één persoon schreef: “Ik kreeg mijn zoon in juni 2021 en werd drie maanden later zwanger en ik was bang om het mijn moeder te vertellen”. Terwijl een ander mijmerde: ‘Lol mijn moeder is mijn grootste criticus… love her for it tho!’ Erica beviel op 5 september 2022 van haar tweede tweeling, Celeste en Alana.

De meisjes werden twee minuten na elkaar geboren via een keizersnede. In een video laat Erica de kijkers weten: ‘Hoewel ik blij ben dat ze er zijn, is het niet hetzelfde als je je baby’s vroeg krijgt. Complicaties zorgden ervoor dat ik ze met 29 weken kreeg. Alana, de kleinste van de tweeling, moest meerdere operaties ondergaan en op een neonatale intensive care unit worden verzorgd voordat ze vier maanden later met haar familie werd herenigd.

Bron: Dailymail

McDonald's challenge

Man die 107,95 kg woog gaat viral na belofte om 100 dagen niets anders dan McDonald’s te eten om af te vallen

huisvrouw

Vrouw geeft carrière op om een fulltime ‘perfecte huisvrouw’ te zijn voor haar man: ‘Het is mijn doel’