in

Vrouw onthult: “Ik prikte gaten in de condooms van mijn ouders en het leidde tot de geboorte van mijn zusje”

gaten
Beeld: TikTok

De schokkende onthulling van een vrouw dat ze als kind gaten prikte in de anticonceptie van haar ouders heeft miljoenen mensen in beroering gebracht.

Gaten prikken in condooms

Keely, uit de VS, beweerde onlangs dat zij de reden was dat haar jongere zusje werd verwekt. De moeder van vier hield het geheim al 25 jaar voor zich, maar kon het niet langer voor zich houden. Keely vertelde dat ze op een dag alleen thuis was met een vriendin toen ze de slaapkamer van haar moeder binnenslopen en het nachtkastje doorzochten. Het duo vond een paar condooms en nadat Keely’s vriendin had uitgelegd wat het waren, besloten de kinderen een naainaald te gebruiken om de pakjes door te prikken. Keely onthulde het geheim op de 25e verjaardag van haar zus in een video die nu in omloop is. Ik heb 25 jaar lang een geheim bewaard en ik denk dat het tijd is om het te delen,” schreef ze.

Ze begon de video met excuses aan haar ouders voor de fout. ‘Mam, het spijt me zo,’ zei ze. Maar ik heb geen spijt omdat Sam hier is. Mijn beste vriendin en ik gingen de slaapkamer van mijn vader en moeder binnen toen we jonger waren, en er lagen wat glimmende pakjes op het nachtkastje. Ik weet niet hoe ze het wist, maar [mijn vriendin] vertelde me [dat het condooms waren] en legde uit waarvoor ze gebruikt werden.’ Keely vertelde toen dat er een naainaald naast de condooms op het nachtkastje lag. Ze voegde eraan toe: “Ik en mijn vriend prikten veel gaten in de pakjes. De Amerikaanse vrouw vergat al snel haar illegale activiteiten en was dolgelukkig toen haar ouders zes maanden later onthulden dat ze zwanger waren van haar jongere zusje.

@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound – Keely💖🤗

Blijdschap

Mijn moeder vertelde me dat ze zwanger was en ik was zo blij,” zei Keely. Maar jaren later zegt mijn moeder nog steeds: ‘Ik weet niet hoe het gebeurd is! We waren zo voorzichtig. Miljoenen mensen waren hysterisch over Keely’s bekentenis. ‘Dit moet in je speech als je zus gaat trouwen,’ adviseerde er een. Oh mijn god, wat een duur grapje!” schreef een ander. Ik hoop dat je dit elke keer boven het hoofd van je zus houdt als je een gunst nodig hebt,’ zei een vrouw. Je bent je moeder alimentatie verschuldigd!” schreef een man.

Bron: Dailymail

kanten

Vrouw verbijstert internet na onthulling dat zij en haar man elke nacht aan verschillende kanten van het bed slapen

sixpack

Werkgever beweert dat hij elke werknemer in zijn team ontslaat die geen sixpack heeft