in

Gender reveal mislukt: “Zwangere vrouw vergeet dat haar partner kleurenblind is

Gender reveal

De gender reveal van een koppel verliep niet helemaal zoals een zwangere vrouw had gepland, nadat ze een cruciaal detail over haar partner was vergeten.

Gender reveal

Je bent inmiddels vast wel bekend met gender reveal party’s. Het zijn grote gebeurtenissen vóór de geboorte, waarbij het gelukkige paar onthult of de baby op komst een jongen of een meisje is. Soms kan dit zo bescheiden zijn als een moment tussen het paar zelf. Terwijl andere kunnen uitlopen tot massale feesten met een heleboel mensen die bijeenkomen in steeds uitgebreidere ceremonies.

Op een bepaald moment in de viering wordt een bepaalde kleur onthuld die alle betrokkenen vertelt of de baby een jongen of een meisje wordt. Meestal staat blauw voor een jongen en rood of roze voor een meisje. En er is meestal een soort grote knal, waarbij een soort rook, vlammen of confetti vrijkomt om de aankondiging te doen. Een van deze feesten verliep echter niet zoals gepland, aangezien alles volgens plan verliep op een klein detail na.

@jennacowann oops🤪 #firsttimemom #firstborn #youngmum #firstborndaughter #25weekspregnant ♬ Explosions – Ellie Goulding

Mislukt

TikTokker @jennacowann postte haar gender reveal viering waarbij haar partner een confetti kanon liet ontploffen gevuld met roze confetti om te onthullen dat hun kind een meisje zou worden. Ze vergat echter dat haar vriendje kleurenblind was en absoluut geen idee had wat voor confetti er net was gelanceerd. Dus moest ze het hem op de gebruikelijke manier vertellen.

Gelukkig kwam er niets ergs uit voort en leek hij gewoon blij te zijn dat hij meer informatie kreeg over de dochter die op zijn pad komt. Veel commentatoren vonden het een behoorlijk grappig ongeluk, maar vonden het ook een ongelooflijk lief moment voor het stel. Eén persoon zei dat de man ‘een blijvertje’ was, omdat hij vrolijk meespeelde met het hele gebeuren. Terwijl een ander zei ‘zegen hem’, omdat hij moest vragen wat het antwoord was nadat hij zelf de confetti had afgeschoten. En een derde vond het geweldig dat hij ‘gewoon blij was dat hij er was op het moment zelf.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @jennacowann

leven met wolven

Britse onderzoeker eet samen met hongerige roedel wolven

Mixed grill challenge

Man wordt eerste persoon die enorme mixed grill uitdaging voltooit in slechts 37 minuten