in

Vrouw onthult: “Ik ben getrouwd met een man die 42 jaar ouder is dan ik”

leeftijdsverschil
Beeld: TikTok

Een getrouwd stel met een leeftijdsverschil van 42 jaar heeft online een stortvloed aan beledigingen te verduren gekregen. Trollen beweerden namelijk dat hun ‘liefde een leugen is’.

Leeftijdsverschil van 42 jaar

David, 70, uit Californië, ontmoette Jackie, 28, op online dating website Cherry Blossoms terwijl hij op reis was in de Filippijnen – Jackie’s geboorteland. De website adverteert zichzelf als een manier om online te ‘chatten of Filippijnse en Aziatische vrouwen te ontmoeten’. Nadat het snel klikte, hadden de twee verschillende afspraakjes voordat David terug moest naar Oakland, Californië, volgens het YouTube-kanaal Love Don’t Judge. Maar na zijn terugkeer vloog David drie maanden later terug naar de Filippijnen om Jackie weer te zien en met haar uit te gaan. David zei dat hij ‘onder de indruk was van wat hij zag’ en vroeg haar minder dan zes maanden na zijn eerste ontmoeting ten huwelijk.

David zei: ‘We ontmoetten elkaar toen ik op de Filippijnen was. Ik gebruikte een datingsite. Op een dag zag ik haar profiel – ik sprong zowat uit mijn stoel. Ik was zo onder de indruk van wat ik zag. Nadat ze had afgesproken met David, gaf Jackie toe dat ze ‘zijn profiel niet had bekeken’ en ‘geen idee had hoe hij eruit zag’. Ze voegde eraan toe: ‘Ik kon zien dat hij een heer was en echt aardig’. Jackie kreeg haar visum 11 maanden nadat David de vraag had gesteld en het stel koos ervoor om in de VS te gaan wonen.

Bruiloft

Over hun bruiloft zei Jackie: ‘Onze bruiloft was leuk. Het was de mooiste dag van mijn leven. Mijn ouders en broers en zussen konden niet komen. Mijn familie steunt me enorm en mijn vrienden ook. Ik zal er geen spijt van krijgen dat ik met Dave ben getrouwd, want hij is echt een aardige man. Hij houdt van me, hij respecteert me, hij is de beste. Maar ondanks dat hij zo enthousiast over elkaar is, geeft David toe dat de relatie kritiek heeft gekregen van gebruikers online die zich afvragen of ‘hun liefde echt is’. Over het algemeen hebben we zeer positieve beoordelingen ontvangen. Maar dat wil niet zeggen dat elk commentaar dat binnenkomt positief is,” zei David.

Jackie voegde eraan toe: “Zoveel mensen bestempelen hem als mijn sugar daddy, zeggen dat ik een green card digger ben, een gold digger. Maar dat raakt me niet echt, want het is niet waar. Ik ken mezelf, ik weet dat ik geen goudzoeker ben. Terwijl het leeftijdsverschil geen probleem was voor Jackie, gaf David toe dat hij zich zorgen maakte over hoe hij zou worden gezien: Ik maakte me zorgen, maar niet vanuit mijn perspectief, maar vanuit Jackie’s perspectief. Toen ik Jackie het hof maakte, herinnerde ik haar voortdurend aan het leeftijdsverschil en ik herinnerde haar eraan dat ik ouder ben dan haar ouders.

Ik zei dan tegen Jackie: “Weet je zeker dat je hiermee door wilt gaan?” en elke keer antwoordde Jackie zonder aarzelen: “Ja, dat wil ik.” Jackie, die na haar verhuizing naar Californië in een plaatselijke drogisterij werkt, keert één keer per jaar terug naar de Filippijnen om haar familie te bezoeken en helpt hen financieel te ondersteunen.

Bron: Dailymail

leeuw

Chinese dierentuin probeerde golden retriever voor leeuw uit te laten gaan

herbruikbare

Moeder onthult dat ze al het wc-papier heeft weggegooid en in plaats daarvan herbruikbare ‘familie doekjes’ gebruikt