in

Vrouw raakt volledig van slag nadat borstimplantaat ontploft

borstimplantaten
Beeld: Instagram

Mary, een 30-jarige vrouw uit Canada, heeft een opvallend grote borstpartij en ze heeft maar liefst 100.000 dollar heeft geïnvesteerd in borstimplantaten. Helaas deed zich vorige week een complicatie voor toen het implantaat in haar rechterborst faalde.

Borstimplantaten

Volgens Mary betreft het een 38J-implantaat. De explosie heeft geresulteerd in slechts één intacte borst en ze zal een chirurgische ingreep moeten ondergaan om de schade te herstellen. Wat nog meer opvalt, is dat ook het andere implantaat verwijderd moet worden. “Ik moet terugkeren naar mijn natuurlijke borsten. Het is echt verschrikkelijk. Ik ben bang dat ik mijn aantrekkelijkheid verlies, terwijl ik eerder als mooi werd beschouwd.”

Onder de post worden reacties geplaatst die vol ongeloof zijn. Een persoon reageert met de woorden: “Je lichaam geeft je een duidelijk signaal dat je moet stoppen met deze nonsens.” Een andere persoon benadrukt dat dit nooit een gezonde keuze kan zijn. “Het lijkt me dat professionele psychologische ondersteuning noodzakelijk is. Dit is echt verontrustend.”

Bron: Leefspiritueel

kilo

21-jarige vrouw weegt 248 kilo en haar vriend wil dat ze nog meer aankomt

haar

Slaapdeskundige waarschuwt tegen slapen met nat haar