in

WTFWTF LOLLOL

Danseres die gepest werd verrast op een creatieve manier haar pestkoppen

Danseres die gepest werd verrast vriend en vijand!
Beeld: YouTube @ Matt Steffanina

Pesten is iets wat nooit geaccepteerd mag worden. Toch zijn er een aantal mensen die slachtoffer zijn van pesten. Dit is een van de redenen waarom verschillende scholen hun reglementen hebben aangepast om dit akelig fenomeen tegen te gaan. Een meisje dat slachtoffer is geworden van pesten, heeft een creatieve manier haar pestkoppen van repliek gediend.

Danseres die gepest werd

Zoals eerder aangegeven is het voor slachtoffers van pesten geen leuke tijd. Je voelt je in een hoek gedrukt en het lijkt erop alsof je van alles wordt uitgesloten. Als dit op school gebeurt kan dit zelfs vervelende gevolgen hebben. Het is niet vreemd dat kinderen die op school gepest worden slechte resultaten behalen. Dit komt omdat ze de school niet meer leuk vinden en niet gemotiveerd zijn om hun best beentje voort te zetten. Lizzy had zich ook aangemeld bij een dansschool om te leren dansen. Blijkbaar werd zij op school voortdurend gepest door haar medestudenten. Maar ze zou veerkracht tonen en bewijzen dat ze niet terug deinst voor niets en niemand. Dit kon ze doen met behulp van een vermoedelijk dansinstructeur die de situatie van Lizzy al een heel poosje doorhad.

Beeld: YouTube @ Matt Steffanina

Lizzy verrast vriend en vijand

Zoals eerder aangegeven was het een oplettende dans instructeur die de situatie van Lizzy observeerde. Na een jaar op de dansschool te zijn geweest bleek Lizzy ondanks het pesten vorderingen te hebben geboekt. Tijdens een dans sessie zei de dans instructeur aan Lizzy dat dit haar moment is om haar danspasjes te tonen. Zonder te twijfelen ging Lizzy voorin dansen en verraste vriend en vijand. De zelfverzekerdheid van Lizzy kon je tijdens het dansen proeven. Wie naar de video kijkt zou echt niet denken dat het hier gaat om iemand die gepest wordt.

Bron: YouTube

Deze mensen hebben uitzonderlijk lange lichaamsdelen

Maak kennis met de 60-jarige met buikspieren van staal die regelmatig voor 40 wordt aangezien