in

Vrouw onthult: “Ik ben 23 en ik voel me vernederd omdat ik mijn eerste kus nog steeds niet heb gehad”

eerste kus
Beeld: Instagram @lavendercashewmilklatte

Een 23-jarige vrouw deelde ‘vernedering’ en ‘angst’ nadat ze onthulde dat ze haar eerste kus nog moet krijgen, en ze ziet haar lot niet snel veranderen.

Eerste kus

Anneliese heeft nog nooit een vriendje gehad en is niet iemand die vreemden in een bar een voorstel doet. Ze gaf ook toe dat ze het ‘verschrikkelijk’ vindt om iemand over haar onervarenheid te vertellen en dat het elk jaar erger wordt als ze ouder wordt.
Een 23-jarige vrouw deelde haar ‘vernedering’ en ‘angst’ nadat ze onthulde dat ze haar eerste kus nog moet krijgen – en ze ziet haar lot niet snel veranderen. Anneliese heeft nog nooit een vriendje gehad en is niet iemand die vreemden in een bar een voorstel doet. Ze gaf ook toe dat ze het ‘verschrikkelijk’ vindt om iemand over haar onervarenheid te vertellen en dat het elk jaar erger wordt als ze ouder wordt.

Duizenden gaven haar advies over hoe ze haar situatie kon verbeteren, maar Anneliese onthulde waarom het moeilijk was om haar relatiestatus te veranderen. Het eerste advies van iedereen is altijd om naar een bar te gaan, dronken te worden en met iemand te zoenen, of op een datingapp te gaan en iemand te zoeken en hem te zoenen. Maar mijn eerste probleem is dat ik niet drink en ik denk niet dat ik nuchter op een vreemde zou kunnen afstappen. Ik zou de hele tijd zo angstig zijn! Het tweede probleem was het gebrek aan intimiteit dat deze opties boden. Dus dan zou ik een vriendje moeten krijgen voordat ik mijn eerste kus kan geven, en dat is weer een heel ander probleem omdat ik niet weet hoe ik dat moet doen,” zei ze.

Een vreemde kussen

Anneliese onthulde dat het idee om een vreemde te kussen haar deed willen ‘overgeven’. Wat als het vreselijk is? Wat als hij zijn vrienden vertelt dat hij me gekust heeft en het een slechte kus was?” vroeg ze. ‘Ik denk ook nog jaren aan dingen die in mijn verleden zijn gebeurd, dus als ik een slechte eerste kus heb, zal ik het nooit kunnen vergeten. Veel anderen deelden soortgelijke verhalen over hun liefdesleven. Ik voel me eerlijk gezegd opgelucht als ik zie dat anderen ook hun eerste kus nog niet hebben gehad,’ zei een vrouw. En ik ben halverwege de universiteit en nog steeds niets. Ik ben 27 en niemand heeft ooit mijn hand vastgehouden,’ onthulde een ander. Ik word over zes maanden 30 en ik heb nog nooit een vriendje gehad, ik voel me net zo,” schreef een derde.

Bron: Dailymail

toyboy

83-jarige oma die scheidde van 37-jarige Egyptische toyboy wenste dat ze naar haar familie had geluisterd

40.000

Vrouw heeft 3.000 vriendjes en verdient $40.000 per maand