in

WTFWTF LOLLOL

Gevangenen in een Amerikaanse gevangenis gaan viral na pikante fotoshoot

pikante fotoshoot

Twee jaar geleden ging een aantrekkelijke vrouwelijke gevangene viraal met haar schoonheid. En dit keer gaan 6 dames viraal met een pikante fotoshoot.

Pikante fotoshoot

De voormalige gevangene Nyla Murrell-French zat in een detentiecentrum in Minnesota toen foto’s van haar viraal gingen. De ex gedetineerde met meer dan 100.000 Instagram volgers zou bij haar vrijlating naar verluidt een kwart miljoen dollar hebben binnengehaald van fans naast huwelijksaanzoeken en liefde verklaringen.

Nyla heeft inmiddels meer dan 100.000 volgers op Instagram en haar inkomstenstroom gaat nog steeds goed. Het lijkt erop dat een nieuwe groep jonge dames is opgestaan om de nieuwste ‘Prison Bae’ te worden. Zes vrouwelijke gedetineerden plaatsten onlangs een groepsfoto van zichzelf in hun gevangenis, jumpsuits en make-up. De provocerende afbeelding werd in minder dan 24 uur meer dan 13 miljoen keer bekeken.

Model

Voorlopig is informatie over de namen van de afgebeelde personen en de locatie van hun gevangenis schaars. Het is overigens niet de eerste keer dat aantrekkelijke gevangenen de aandacht krijgen. Naast Murrell-French steeg Jeremy Meeks, in 2014 naar een sterrenstatus nadat zijn mugshot viraal ging op sociale media. Meeks kreeg naar aanleiding van het gebeuren diverse huwelijksaanzoeken en werd zelfs model.

Toch zijn er ook mensen die willen benadrukken dat het nog steeds om gedetineerden gaat die vastzitten voor serieuze misdaden en een flinke straf uitzitten. Het is volgens hun belangrijk om in gedachten te houden dat de mannen en vrouwen meer zijn dan alleen hun uiterlijk. Het zijn personen die zijn opgesloten en waarschijnlijk voor grote uitdagingen staan, ook als zij vrijkomen.

Bron: Puna.nl

Beeld: Twitter @DailyLoud, Instagram: @_nytheedon

Koreaanse man

Man geeft fortuin uit om eruit te zien als een Koreaanse vrouw… om uiteindelijk weer een man te geworden

Man veroordeeld voor het stelen van 200.000 Cadbury chocolade eieren

Man veroordeeld voor het stelen van 200.000 Cadbury chocolade-eieren