in

Dit koppel wordt gepest vanwege hun lengteverschil

Beeld: TikTok @ jesi_cat_

VJesika en Hunter ontmoetten elkaar in 2020 en ondanks hun lengteverschil, klikte het meteen tussen hen. Ze zijn nu gelukkig getrouwd, maar dat weerhoudt mensen er niet van om te speculeren over hun relatie. Jesika is 5 voet 7 inches, terwijl Hunter op 5 voet 1 inch staat. Ja, ze hebben dus een lengteverschil van ongeveer zes centimeter.

De ‘grote lepel’

Hoewel Jesika meer dan gelukkig is om de ‘grote lepel’ te zijn en de ‘autostoel naar achteren te schuiven’ nadat Hunter rijdt, is het niet allemaal rozengeur en maneschijn geweest. Jesika legde uit: “Vrienden en andere mensen vroegen me waarom ik met iemand ben die zoveel kleiner is dan ik. “We kregen vaak opmerkingen of hij mijn zoon is of ‘of ik een echte man nodig heb’. Ik ben nauwelijks langer dan gemiddeld voor een vrouw.”

Dat is echter niet het ergste, want het zijn de opmerkingen van willekeurige vreemden die echt hun tol eisen: “Maar het ergste komt van mannen van wie ze denken dat ze een betere partner voor me zouden zijn, die me vertellen dat ze me beter kunnen behagen of zijn wat ik nodig heb. Het is niet hun relatie en het gaat hen niet aan. “Wij zijn gelukkig en dat is het enige dat telt.”

@jesi_cat_ If you know my love for CFA.. stitch us! #dating #marriage #heightdifference #tallgirl #shortguy #cfa ♬ original sound – Jesika & Hunter

Grappen

Ja, als je als vrouw zes centimeter langer dan je partner bent, moet je namelijk verwachten dat heel veel mensen er grappen over zullen maken. Maar voor wie het wat kan schelen, zegt Jesika verder dat ze een geweldig seksleven hebben: “Liggen we niet allemaal hetzelfde? In feite zijn sommige standjes een stuk makkelijker nu Hunter zo klein is. Eerlijk gezegd is het waarschijnlijk de beste seks die ik ooit heb gehad.”

Terwijl Jesika graag terugslaat naar degenen die grappen maken over hun relatie, zegt Hunter dat de grappen over hun lengte voelen als een dubbele moraal. “Als je grappen maakt over iemands gewicht, is dat vreselijk en dat is het natuurlijk ook,” zei hij. “Maar iedereen heeft het gevoel dat het OK is om grappen te maken over lengte, alsof het geen big deal is. Ik heb mijn hele leven zo geleefd. Alle mensen met wie ik uit ben geweest waren veel langer dan ik, dus het heeft me nooit gestoord.” Hunter zei verder dat hij zich zorgen maakt over hoe de grappen zijn partner zouden kunnen beïnvloeden: “Ik ben gewoon altijd meer bezorgd geweest over hoe de andere persoon zich erbij voelt.”

@jesi_cat_ You could say…. This smacks. #sofine #husband #dating #married #tallgirl #shortking #LENOVOJUSTBEYOU ♬ original sound – Mona

Gelukkig

Toch is Jesika meer dan gelukkig met haar relatie en het tweetal documenteert het regelmatig op TikTok. Ze hebben zelfs een aantal mensen geholpen zich comfortabeler te voelen over hun eigen lengteverschillen. “We ontdekten bij toeval op TikTok dat mensen het geweldig vinden om andere koppels te zien met ons type lengteverschil”, zei ze. “Zoveel andere mannen of vrouwen zeiden dat ze in een vergelijkbare situatie zitten en waren zo blij om onze posts te zien.”

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @ jesi_cat_

Deze man vindt rauw vlees sensueler dan gekookt eten

Zonder kleren wakker worden op het dak van een hotel na nachtje stappen